Μνημόνιο συνεργασίας Χρηματιστηρίων Αθήνας – Τεχεράνης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μνημόνιο συνεργασίας Χρηματιστηρίων Αθήνας – Τεχεράνης

Η υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Ελληνικού Κεντρικού Αποθετηρίου Τίτλων με το Χρηματιστήριο και το Κεντρικό Αποθετήριο της Τεχεράνης, ήταν ο σκοπός της επίσημης επίσκεψης στελεχών του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 11 και 12 Ιουλίου στην Τεχεράνη.

Τα Μνημόνια Συνεργασίας υπογράφηκαν από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτη Λαζαρίδη, από τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου της Τεχεράνης Hassan Ghalibaf Asl και το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Αποθετηρίου του Ιράν Mohammadreza Mohseni.

Παράλληλα, η αποστολή συμμετείχε στην 9η Διεθνή Έκθεση Χρηματιστηριακών Συναλλαγών, Τραπεζικής και Ασφάλισης, FINEX 2016. Η έκθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από 10 έως 13 Ιουλίου στην Τεχεράνη και σκοπεύει στην ενθάρρυνση πολυεθνικών εταιρειών να επενδύσουν στο Ιράν, επιδιώκοντας να κάνει τους συμμετέχοντες περισσότερο οικείους με τους οικονομικούς και χρηματοοικονομικούς μηχανισμούς του Ιράν, καθώς και το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider