«Ταύροι» για αυτές τις 5 μετοχές οι αναλυτές της Wall Street

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ταύροι» για αυτές τις 5 μετοχές οι αναλυτές της Wall Street
H λίστα με τα κορυφαία picks τους για την τρέχουσα χρονιά. Ποιες εταιρίες «μπήκαν» στον κατάλογο.

Με τις συνθήκες της αγοράς να παραμένουν αβέβαιες, αναλυτές της Wall Street σημειώνουν πως είναι συνετό να υπάρχει μία μακροπρόθεσμη προσέγγιση απέναντι στις μετοχές.

Ακολουθούν πέντε μετοχές που επέλεξαν οι κορυφαίοι αναλυτές του αμερικανικού χρηματιστηρίου, σύμφωνα με την TipRanks, όπως μεταδίδει το CNBC αφού ήδη αξιολόγησαν τις προηγούμενες επιδόσεις τους.

1) Wynn Resorts

Η Wynn Resorts (WYNN) ανέφερε μεγαλύτερη από την αναμενόμενη προσαρμοσμένη ζημιά ανά μετοχή για το τέταρτο τρίμηνο. Παρόλα αυτά, οι επενδυτές ήταν ευχαριστημένοι με το σχόλιο της διοίκησης σχετικά με τις «καλύτερες εποχές που έρχονται», σε συνδυασμό με την άνοδο του Λας Βέγκας και το reopening του Μακάου μετά τα αυστηρά lockdown της Κίνας για τον Covid.

2) Chipotle Mexican Grill

Τα χαμηλότερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου της αλυσίδας Burrito Chipotle Mexican Grill (CMG) αντανακλούσαν την επίδραση του πληθωρισμού στις καταναλωτικές δαπάνες. Ωστόσο, η εταιρεία διαβεβαίωσε τους επενδυτές ότι οι τάσεις των είναι θετικές το 2023, πιστεύοντας στην ραγδαία αύξηση των πωλήσεων στο πρώτο τρίμηνο.

3) Meta

H Meta είναι το επόμενο pick στη λίστα τους, τονίζοντας πως ανέκαμψε φέτος μετά από το καταστροφικό 2022. «Τα προβλήματά της πέρυσι οφείλονταν στην επιβράδυνση των διαφημιστικών δαπανών στο Διαδίκτυο και στις αυξανόμενες καθυστερήσεις του τμήματος Reality Labs της εταιρείας — το οποίο περιλαμβάνει τα έργα για το metaverse» υπογραμμίζουν.

4) CyberArk Software

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η επιταχυνόμενη μετάβαση στο cloud και οι γεωπολιτικές εντάσεις έχουν προκαλέσει αύξηση των απειλών στον κυβερνοχώρο, αυξάνοντας κατακόρυφα τη ζήτηση για εταιρείες κυβερνοασφάλειας όπως η CyberArk (CYBR).

5) Micron Technology

Η εταιρεία ημιαγωγών Micron υφίσταται πιέσεις τα τελευταία τρίμηνα λόγω της χαμηλότερης ζήτησης σε αρκετές αγορές, ιδιαίτερα σε υπολογιστές. Το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2023 (έληξε την 1η Δεκεμβρίου), τα έσοδα της εταιρείας μειώθηκαν κατά 47% λόγω των χαμηλότερων αποστολών και της απότομης πτώσης των τιμών. Ωστόσο, παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις, ο αναλυτής της Mizuho, Βιγιάι Ρακέρ αναβάθμισε τη Micron και αύξησε την τιμή - στόχο για τη μετοχή της στα 72 δολάρια από 48 πριν. Αναγνώρισε ότι οι βραχυπρόθεσμοι αντίθετοι άνεμοι παραμένουν λόγω των υψηλών αποθεμάτων, της χαμηλότερης ζήτησης για υπολογιστές, συσκευές, κτλ πιστεύει ότι θα επιστρέψει στην κερδοφορία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Εσύ είσαι το αφεντικό - Θα μιλάς στο τέλος»: Ένα επιχειρηματικό μυστικό του Μπέζος

Τζερόμ Πάουελ: Ποιος είναι ο μισθός του προέδρου της Fed

Στο «μικροσκόπιο» G7 - ΕΕ τα ρωσικά διαμάντια

gazzetta
gazzetta reader insider insider