Renault Kadjar: Σε πάει παντού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Renault Kadjar: Σε πάει παντού

Το νέο Renault Kadjar, η γαλλική πρόταση στα crossover φέρνει νέο αέρα στην κατηγορία. Με χυτές γραμμές στο αμάξωμα και δυναμικό σχεδιασμό, το Kadjar απευθύνεται σε οδηγούς που δεν επιθυμούν περιορισμούς στην κίνησή τους, αλλά εκτιμούν τη γαλλική κομψότητα, την άνεση και την κορυφαία ασφάλεια.

Με μήκος 4,45 μέτρα, διαθέτει άπλετο χώρο για πέντε επιβάτες, όγκο 472 λίτρων για τις αποσκευές και πολλές λύσεις φόρτωσης. Ο χώρος αποσκευών χωρίζεται οριζόντια, τα πίσω καθίσματα διπλώνουν εύκολα σε ποσοστό 60:40, ενώ και η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού πέφτει εμπρός, για μεταφορά πολύ μακριών αντικειμένων.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η σύγχρονη αισθητική με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, που διαθέτει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης των ενδείξεων και των χρωμάτων του, να δίνει άμεσα την αίσθηση της τεχνολογικής πρωτοπορίας.

Η μεγάλη ψηφιακή οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό αποτελεί το κέντρο χειρισμού του προηγμένου multimedia συστήματος R-Link 2, από το οποίο γίνεται ο χειρισμός όλων των δυνατοτήτων σύνδεσης, της πλοήγησης, της κάμερας στάθμευσης και φυσικά ο έλεγχος των διαφόρων πηγών ψυχαγωγίας. Τα στοιχεία του εξοπλισμού στο Kadjar εντυπωσιάζουν.

Διζωνικός κλιματισμός, προαιρετικό σύστημα ήχου της Bose, αυτόματο σύστημα στάθμευσης με κάμερα όπισθεν, έλεγχος τυφλού σημείου, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, περιοριστής ταχύτητας και σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, cruise control και φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναλαμβάνουν να κάνουν τη ζωή με το αυτοκίνητο πιο εύκολη και ασφαλή. . Φυσικά, το Kadjar έχει διαπρέψει και στις δοκιμές παθητικής ασφάλειας του EuroNCAP, κατακτώντας την κορυφαία αξιολόγηση πέντε αστέρων.

Κινητήρες με τεχνολογία αιχμής, που εξασφαλίζουν ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση και υψηλή απόδοση έχουν χρησιμοποιηθεί για όλες τις εκδόσεις του Kadjar. Βασική επιλογή στους κινητήρες βενζίνης αποτελεί το εξαιρετικό τετρακύλινδρο σύνολο των 1.2 λίτρων, με απόδοση 130 ίππων. Με καύσιμος το diesel, ο κινητήρας των 1.5 λίτρων με 110 ίππους αποδίδει απλόχερα ισχύ και ροπή, με ταυτόχρονη οικονομία, ενώ διατίθεται και σε έκδοση με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Με κατανάλωση μόλις 3,8 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπή CO2 99 γρ./χλμ, αποτελεί μια από τις πλέον οικονομικές προτάσεις στην κατηγορία.

Για κορυφαίες επιδόσεις, η επιλογή είναι ο κινητήρας diesel 1.6 λίτρων με 130 ίππους, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς. Δικίνητο ή τετρακίνητο, το Kadjar προσφέρει απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος 20 εκατοστά, που του επιτρέπει να κινείται κυριολεκτικά σε κάθε επιφάνεια, χωρίς την παραμικρή παραχώρηση σε άνεση και ασφάλεια.

Με τιμές που ξεκινούν από τα 20.850€, το Renault Kadjar είναι διαθέσιμο σε δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις, από τις οποίες κάθε οδηγός θα βρει αυτή που ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες του. Γνωρίστε σήμερα κιόλας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Kadjar, με ένα κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.renault.com.gr/contact/TestDrive.html

Renault Kadjar: Σε πάει παντού
Renault Kadjar: Σε πάει παντού
Renault Kadjar: Σε πάει παντού
Renault Kadjar: Σε πάει παντού
Renault Kadjar: Σε πάει παντού
Renault Kadjar: Σε πάει παντού
Renault Kadjar: Σε πάει παντού

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider