Αξία Jeep με το μέγιστο όφελος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αξία Jeep με το μέγιστο όφελος

Οι κάτοχοι Jeep απολαμβάνουν πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης και αγοράς, τα οποία καθιστούν την κατοχή και τη χρήση οποιουδήποτε μοντέλου της μάρκας πιο εύκολη και οικονομική παρά ποτέ.

Το πρόγραμμα Jeep Value αφαιρεί μια και καλή το άγχος της οικονομικής αβεβαιότητας από την διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου. Χάρη σε αυτό, ο αγοραστής Jeep γνωρίζει εκ των προτέρων την αξία επαναγοράς του αυτοκινήτου του! Η εταιρεία την εγγυάται σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν απλά να τα επιστρέψουν ή να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

Το Jeep Value ισχύει με κάθε τρόπο αγοράς, μετρητά ή χρηματοδότηση και προσθέτει αξία στην επιλογή οποιουδήποτε μοντέλου, καθώς η τιμή στην οποία επιστρέφεται το αυτοκίνητο είναι ανώτερη αυτών που ισχύουν σήμερα στην αγορά.

Το Jeep Value συνδυάζεται με το μοναδικό και ιδιαίτερα συμφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα Personal Contract Purchase (PCP), δημιουργώντας έναν ακαταμάχητο συνδυασμό ευελιξίας, οφέλους και εξασφάλισης. Με το PCP o πελάτης της Jeep έχει δυνατότητα καθορίσει ο ίδιος το μέγεθος της προκαταβολής και τον αριθμό των δόσεων, με ένα πολύ χαμηλό επιτόκιο 6,95% και μέγιστο διάστημα αποπληρωμής τους 72 μήνες. Συνοπτικά, τα χαρακτηριστικά του Personal Contract Purchase έχουν ως εξής.

  • Από 0% προκαταβολή
  • Μέχρι 72 δόσεις
  • Προνομιακό επιτόκιο 6,95%
  • Δυνατότητα ανισόποσης τελευταίας δόσης

Με τα παραπάνω δεδομένα, η απόκτηση οποιουδήποτε Jeep απαλλάσσεται από την αβεβαιότητα και παράλληλα προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα στους αγοραστές να καθορίζουν αυτοί το πρόγραμμα χρηματοδότησης που ταιριάζει απόλυτα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες τους.

Αξία Jeep με το μέγιστο όφελος
Αξία Jeep με το μέγιστο όφελος

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider