Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό

Στην κατηγορία των συμπαγών SUV υπάρχει μόνο ένα Jeep: το Renegade. Με τα γονίδια της μάρκας που έκανε το όνομά της συνώνυμο των 4Χ4 και μοναδικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου crossover, το Renegade έγινε άμεσα παγκόσμια επιτυχία. Ταυτόχρονα, κατέκτησε τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2016 στη χώρα μας.

Σχεδιαστικά το νέο Jeep Renegade αναμιγνύει με αριστοτεχνικό τρόπο στοιχεία που καταδεικνύουν τη βαριά ιστορική του κληρονομιά, με σύγχρονες γραμμές και έντονο δυναμισμό. Άμεσα αντιληπτό ως γνήσιο Jeep και ταυτόχρονα κομψό και trendy, κερδίζει τις εντυπώσεις με τη στιβαρή του εικόνα και τη μοναδική του αισθητική.

Με μήκος αμαξώματος 4,232 μέτρα, το μοντέλο ακροβατεί ανάμεσα στη μικρή και τη μικρή – μεσαία κατηγορία, διαθέτοντας ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθημερινής ευκολίας και ευελιξίας. Ταυτόχρονα, η ευφυής σχεδίαση του εσωτερικού επιτρέπει την άνετη φιλοξενία πέντε ενηλίκων και αποσκευές όγκου 351 λίτρων.

Συνώνυμο της περιπέτειας και της ελευθερίας, το Renegade διαθέτει επίσης κορυφαίο εξοπλισμό ασφάλειας, που του εξασφάλισε την ανώτατη αξιολόγηση πέντε αστέρων του EuroNCAP. Ταυτόχρονα διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και το Uconnect, το οποίο μέσω μιας ψηφιακής οθόνης αφής 5 ή 6,5’’ ανάλογα με την έκδοση, εξασφαλίζει την ψυχαγωγία, την πλοήγηση και την επικοινωνία με κάθε έξυπνη προσωπική συσκευή.

Το Renegade δεν γνωρίζει σύνορα. Με απόσταση από το έδαφος 20 ή 22 πόντους στην έκδοση Trail Hawk και τα πιο προηγμένα συστήματα τετρακίνησης Active Drive και Selec Terrain, μπορεί να φτάσει στα πιο απρόσιτα σημεία του πλανήτη. Τρεις κινητήρες βενζίνης, τρεις diesel, χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια με το μοναδικό 9 σχέσεων στην κατηγορία του, αναλαμβάνουν να σας μεταφέρουν εκεί που κυριολεκτικά δεν έχει πατήσει τροχό κανένα όχημα.

Βασικός κινητήρας της μεγάλης διαθέσιμης γκάμας είναι ο τετρακύλινδρος 1.6 λίτρων βενζίνης E-TorQ με ισχύ 110 ίππων, ενώ δύο turbo MultiAir στα 1.4 λίτρα αποδίδουν 140 και 170 ίππους αντίστοιχα. Μικρότερος κινητήρας diesel είναι ο 1.6 Μultijet με 120 ίππους, ενώ οι δίλιτροι Mutlijet αποδίδουν 140 ή 170 ίππους. Κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων χειροκίνητα και 6 ή 9 σχέσεων αυτόματα, μετάδοση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς και πολλές εκδόσεις εξοπλισμού, συνθέτουν την πληρέστερη γκάμα που μπορεί κανείς να συναντήσει στην κατηγορία των συμπαγών SUV.

Τεράστιες δυνατότητες κίνησης, περιορισμένες διαστάσεις, άπλετοι χώροι, κορυφαίος εξοπλισμός ασφάλειας με ανώτατη διάκριση στις αντίστοιχες δοκιμές, οικονομία και δυναμικές επιδόσεις. Ένα τέτοιο μοναδικό «πακέτο» πλεονεκτημάτων σε τιμή που ξεκινά από μόλις 19.990€, δεν θα μπορούσε παρά να σηματοδοτήσει την εμπορική επιτυχία που γνωρίζει το Renegade.

Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό
Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό
Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό
Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό
Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό
Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό
Jeep Renegade: Αυθεντικό και μοναδικό

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider