Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία

Μικρό, μεσαία ή μεγάλο crossover; Όποιες και αν είναι οι ανάγκες του οδηγού, η Nissan έχει τη λύση. Με το εντυπωσιακό Juke να κυριαρχεί στην κατηγορία των crossover πόλης και το κομψό X-Trail να παίρνει τη σκυτάλη στην οικογενειακή κατηγορία.

X-Trail, το συνώνυμο της άνεσης και της κομψότητας

Το X-Trail συνδυάζει τη δύναμη και το πνεύμα της περιπέτειας με ένα μεγάλο και ταυτόχρονα δυναμικό σε σχεδίαση αμάξωμα. Σε έκδοση με έως και 7 θέσεις, αποτελεί το ιδανικό μέσο απόδρασης για μεγάλες παρέες ή οικογένειες.

Στο εσωτερικό, το X-Trail προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα και μεγάλη άνεση. Τα καθίσματα είναι τοποθετημένα κλιμακωτά, εξασφαλίζοντας σε κάθε επιβάτη ανεμπόδιστη θέα. Φιλοξενεί επίσης την τελευταία γενιά του συστήματος Nissan Connect που έχει εξελιχθεί για να προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones, ενώ οι επιβάτες του έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά από εφαρμογές που καλύπτουν μουσική, κοινωνική δικτύωση, ψυχαγωγία και ταξίδια.

Η καινοτομία στο X-Trail συνεχίζεται και στα μηχανικά μέρη, με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων dCi των 130 ίππων, που εξασφαλίζει τον ιδανικό συνδυασμό οικονομίας και επιδόσεων. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο με κίνηση τόσο στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς, χάρη στο σύστημα ALL MODE 4x4 -i. Εφοδιασμένο Chassis Control και Safety Shield, το X-Trail, εξασφαλίζει στον οδηγό του ένα ακαταμάχητο συνδυασμό ευκολίας και ασφάλειας, με την τελευταία να έχει αξιολογηθεί με την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων από τον Euro NCAP.

Οι τιμές του ευρύχωρου και πολυτελούς X-Trail έχουν ως βάση τις 31.700€.

Juke, το πρωτοποριακό συμπαγές crossover

Διατηρώντας στο ακέραιο την καινοτόμο και εντυπωσιακή του σχεδίαση, το ανανεωμένο Juke κέρδισε σε πρακτικότητα, χάρη στον αυξημένο κατά 40% χώρο αποσκευών που τώρα φτάνει σε όγκο τα 354 λίτρα. Μια σειρά από σχεδιαστικές βελτιώσεις, νέοι κινητήρες, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και ένα ευρύ πρόγραμμα εξατομίκευσης, συμπληρώνουν τις σημαντικές αλλαγές.

Η εξατομίκευση του Juke, μέσω του Nissan Design Studio, δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να προσθέσει το δικό του χαρακτήρα, με μια σειρά από χρώματα και αξεσουάρ, προκειμένου να προσαρμόσει την εμφάνιση του εσωτερικού και εξωτερικού σε αυτό που τον εκφράζει.

Νέα στο Nissan Juke είναι και τα συστήματα Nissan Connect και Safety Shield. Το πρώτο, μέσω μιας μεγάλης 5,8 ιντσών έγχρωμης οθόνης αφής, προσφέρει συνδεσιμότητα με smartphones, πρόσβαση σε μια ποικιλία από εφαρμογές, on line ραδιόφωνο και δορυφορικό σύστημα πλοήγησης τελευταίας γενιάς με Google Online Search. Το Safety Shield, μέσω του Around View Monitor με τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα και το λογισμικό που διαθέτει, παρέχει μια ολοκληρωμένη σουίτα χαρακτηριστικών ασφαλείας όπως προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning), προειδοποίηση τυφλού σημείου (Blind Spot Warning) και σύστημα ανίχνευσης κινούμενων εμποδίων (Moving Object Detection).

Στα μηχανικά μέρη ο υποψήφιος αγοραστής του Juke έχει πλειάδα επιλογών. Το γνώριμο βενζινοκινητήρα των 1.6 λίτρων 117 ίππων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT, το turbo μοτέρ βενζίνης 1,2 λίτρων DIG-T 115, ίππων, τον turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 DIG-T των 190 ίππων και τον καταξιωμένο πετρελαιοκινητήρα των 1,5 λίτρων dCi 110 ίππων. Πλέον το μοντέλο διατίθεται και με το αυτόματο κιβώτιο XTRONIC, που αποτελεί την εξέλιξη του κιβωτίου ταχυτήτων CVT.

Για τους φίλους των κορυφαίων επιδόσεων, η έκδοση Nismo RS του JUKE διαθέτει τα απαραίτητα αγωνιστικά γονίδια, καθώς κινείται από τον προηγμένο 1,6 λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης 218 ίππων, με ροπή 280 Nm. Για την άψογη μετάδοση της μεγάλης ισχύος στους εμπρός τροχούς, η Nissan εξοπλίζει το Nismo RS με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στους εμπρός τροχούς.

Οι τιμές του ανανεωμένου Juke ξεκινούν από τα 17.950€ με πλήρες πακέτο εξοπλισμού.

Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία
Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία
Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία
Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία
Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία
Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία
Nissan: Πρωτοποριακά crossover σε κάθε κατηγορία

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider