Ο ΟΛΘ συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2018

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο ΟΛΘ συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2018

Στην κορυφαία διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2018», που ανοίγει τις πύλες της σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 7 μ.μ., στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, συμμετέχει η ΟΛΘ ΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, η ΟΛΘ ΑΕ θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες και τις προοπτικές ανάπτυξης του Λιμένα Θεσσαλονίκης, καθώς και το σχέδιο των επενδυτών για τον εκσυγχρονισμό του.

Στο περίπτερο της ΟΛΘ ΑΕ, που θα βρίσκεται στο Stand 2.359 (Αίθουσα 2), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προτεραιότητες, που έχει θέσει η νέα Διοίκηση και αφορούν, μεταξύ άλλων, την αναδιοργάνωση της Εταιρείας και την ανάπτυξη πελατο-κεντρικής προσέγγισης, την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού χειρισμού φορτίων, καθώς και την έναρξη των υποχρεωτικών επενδύσεων ύψους 180 εκατ. ευρώ το συντομότερο δυνατό. Κεντρική θέση στο πρόγραμμα των υποχρεωτικών επενδύσεων κατέχουν η επέκταση του 6ου Προβλήτα κατά 440 μέτρα με βάθος 16,5 μέτρα και η δημιουργία της αναγκαίας υποδομής, ώστε το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης να μπορεί να υποδεχτεί μεγάλα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μεγέθους «New Panamax», δηλαδή πλοία που μεταφέρουν 10.000-14.000 TEUS, και να προσελκύσει κύριες γραμμές.

Να σημειωθεί ότι συνολικά 1.920 εκθέτες από 92 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στα φετινά Ποσειδώνια, το μεγαλύτερο ναυτιλιακό γεγονός στον κόσμο, που γιορτάζει τα 50 χρόνια του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider