Νέες επενδύσεις για την Majestic International Cruises

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέες επενδύσεις για την Majestic International Cruises

Η εταιρεία Majestic International Cruises, ιδρύθηκε και λειτουργεί από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 με δραστηριότητες κυρίως στον τομέα των διαχειρίσεων κρουαζιεροπλοίων.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που διαχειρίστηκε ήταν το Ocean Majesty δυναμικότητας 274 καμπινών που ξεκίνησε δραστηριότητες το έτος 1994 και εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στις κρουαζιέρες μέχρι σήμερα.

Στο Ocean Majesty πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένης φύσεως μετασκευές σε ναυπηγεία του Περάματος την εποχή που ανθούσε σε αυτήν την περιοχή η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία (1988-1994). Δαπανήθηκαν περισσότερα από 50 εκατ. δολάρια και ουσιαστικά το πλοίο σχεδόν ξανακτίστηκε.

Καινούριο μηχανοστάσιο, ηλεκτροστάσιο, κλιματισμός, καμπίνες, σαλόνια, κλπ δημιούργησαν ένα νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο υψηλού επιπέδου.

Το έτος 1994 ξεκίνησε τις κρουαζιέρες ναυλωμένο από την εταιρεία Ηπειρωτική που εκείνη την εποχή συνεργαζόταν με την Carnival.

Το έτος 1995 ξεκίνησε συνεργασία ναύλωσης του πλοίου από μεγάλους Άγγλους tour operators οι οποίοι κράτησαν το πλοίο μέχρι το έτος 2009.

Για τα έτη 2010, 2011 και 2012 ήταν ναυλωμένο σε Τούρκους tour operators σε κρουαζιέρες από το λιμάνι της Σμύρνης στα Ελληνικά νησιά.

Από το έτος 2013 μέχρι και σήμερα είναι ναυλωμένο σε Γερμανούς tour operators Hansa Touristik Gmbh και εκτελεί κρουαζιέρες στη Βόρεια Ευρώπη, Νορβηγικά φιόρδ, και πρωτεύουσες Βαλτικής, καθώς επίσης και κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα.

Κατά τα τελευταία 20χρόνια η Majestic International Cruises διαχειρίστηκε επίσης τα παρακάτω κρουαζιερόπλοια:

- OCEAN EXPLORER I, δυναμικότητας 400 καμπινών,

- OCEAN MONARCH, δυναμικότητας 250 καμπινών,

- OCEAN COUNTESS, δυναμικότητας 420 καμπινών

Η εταιρεία είναι επανδρωμένη με ικανά στελέχη με πολυετή εμπειρία στον τομέα της Κρουαζιέρας σε όλες τις ναυτιλιακές δραστηριότητες, όπως π.χ πληρώματα, ασφάλειες, ναυλώσεις, τεχνική παρακολούθηση πλοίων, κλπ. Επιπλέον, προγραμματίζει στο αμέσως προσεχές μέλλον να επενδύσει στην αγορά και διαχείριση και άλλων κρουαζιεροπλοίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider