Seajets: «Έχτισε» το μεγαλύτερο δίκτυο ταχύπλοων στο Αιγαίο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Seajets: «Έχτισε» το μεγαλύτερο δίκτυο ταχύπλοων στο Αιγαίο

«Άνοιξε πανιά» το 1989 και σήμερα διαθέτει στόλο 11 πλοίων, πραγματοποιώντας περισσότερα από 140 δρομολόγια με ταχύπλοα από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες.

Η Seajets, αξιοποιεί στο έπακρον την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας και καταφέρνει με τον τρόπο αυτό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.

Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό για την εταιρεία είναι η δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων. Έτσι, χάρη στις 140 και πλέον συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες εξασφαλίζει την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών της.

Επιπλέον, και προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, η Seajets ανοίγει πάντα έγκαιρα τα πλάνα της, διευκολύνοντας με τον τρόπο τον προγραμματισμό των τουριστών που επιθυμούν να επισκεφτούν την χώρα μας.

Παράλληλα, η εταιρεία σταθερά επιμηκύνει την περίοδο λειτουργίας των πλοίων, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την σύνδεση με τις Κυκλάδες και συνδράμοντας στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που συνδέει.

Όπως αναφέρουν στελέχη της Seajets, «τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, προσβλέπουμε στην καθιέρωση μας στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για τα ταξίδια σας στο Αιγαίο.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις».

Ο στόλος

Με στόλο 11 πλοίων, η Seajets έχει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχύπλοων στο Αιγαίο και σας εξασφαλίζει ένα γρήγορο, άνετο και ασφαλές ταξίδι. Με 140 συνδέσεις σε 17 λιμάνια και συνολική χωρητικότητα που ξεπερνά τους 8,500 επιβάτες και 1,450 οχήματα, η Seajets είναι ο απόλυτος σύνδεσμός για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν προς τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα πλοία της Seajets αναχωρούν από Πειραιά, Ραφήνα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο και καλύπτουν τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς (Σαντορίνη, Νάξο, Ίο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Αμοργό, Κουφονήσια, Φολέγανδρο, Μήλο, Σίφνο).

Μάλιστα, ειδικά για το 2016, με ακόμη τρία νέα πλοία στο δυναμικό της φέτος η Seajets προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές για τους αγαπημένους προορισμούς, και μάλιστα για επτά ολόκληρους μήνες το χρόνο.

Χορηγός στο Ράλλυ Ακρόπολις

Ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρεία είναι επίσης ότι έχει δώσει στο όνομά της στο Seajet Ράλλυ Ακρόπολις, «παντρεύοντας» έτσι τη φήμη της με αυτή ενός διεθνούς και επιτυχημένου θεσμού.

Η Ελλάδα επέστρεψε με μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ το 2014, έπειτα από μακροχρόνια απουσία, με επίκεντρο του αγώνα την πόλη του Λουτρακίου όπου φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία το θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις.

Η τελευταία εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν το 1968, με την επιστροφή της Ελλάδας στο Πρωτάθλημα να συνοδεύεται από έναν πολύ εντυπωσιακό αγώνα, την πρώτη μέρα σε γρήγορα ασφάλτινα κομμάτια και την δεύτερη στο χώμα.

Το 2015 το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ο.Μ.Α.Ε (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού), ένας αγώνας που έγινε κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, και εντέλει -αν μη τι άλλο- δικαίωσε πολλούς από τους τίτλους του, όπως «σκληρός», «απρόβλεπτος», «δραματικός».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider