my Alpha wallet: ψηφιακό πορτοφόλι για αγορές και πληρωμές σε όλον τον κόσμο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
my Alpha wallet: ψηφιακό πορτοφόλι για αγορές και πληρωμές σε όλον τον κόσμο

To my Alpha wallet, το πρωτοποριακό ψηφιακό πορτοφόλι της Alpha Bank αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι ηλεκτρονικές πληρωμές και αγορές, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία.

Το my Alpha wallet δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε διεθνές επίπεδο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληρωμών μέσω καρτών.

Με το my Alpha wallet, οι κάτοχοι καρτών έκδοσης Alpha Bank και άλλων τραπεζών (χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες) μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους ψηφιακό πορτοφόλι. Στη συνέχεια, μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τους τηλεφώνου, οι κάτοχοι του νέου ψηφιακού πορτοφολιού μπορούν να πραγματοποιούν:

  • Online αγορές σε περισσότερα από 250.000 καταστήματα σε όλον τον κόσμο, με το σήμα MasterPass που αποτελεί την παγκόσμια υπηρεσία ψηφιακών πληρωμών της MasterCard.
  • Πληρωμές λογαριασμών και οφειλών σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυo Οργανισμών και Επιχειρήσεων (ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, οφειλές δημοσίου, ασφάλειες κ.λπ.).
  • Δυναμική επισκόπηση των καρτών έκδοσης Alpha Bank (υπόλοιπα, κινήσεις, Προγράμματα Επιβραβεύσεως) και άμεση σύνδεση με τις υπηρεσίες Alpha e-statements και Alpha alerts.

Επίσης, η εμπειρία του my Alpha wallet γίνεται ακόμη πιο φιλική μέσω του my Alpha wallet app για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android, iOS & Windows με την πρόσβαση στην εφαρμογή να πραγματοποιείται μέσω δακτυλικού αποτυπώματος (fingerprint authentication) για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα.

Η εγγραφή στο my Alpha wallet πραγματοποιείται από την ιστοσελίδα www.myalphawallet.gr ή μέσω της εφαρμογής χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε Κατάστημα της Τραπέζης.

Η Alpha Bank εμπλουτίζει διαρκώς το my Alpha wallet με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, προσφέροντας νέες δυνατότητες που εξασφαλίζουν την πιο αναβαθμισμένη εμπειρία συναλλαγών σε ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider