My Alpha POS: ένα τερματικό για όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
My Alpha POS: ένα τερματικό για όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων

Η Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης καρτών στην Ελλάδα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες στις επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Μέσω του τερματικού My Alpha POS, η τράπεζα προσφέρει στους επιχειρηματίες επιβράβευση και δυνατότητα χρηματοδότησης και παράλληλα τους διευκολύνει σημαντικά στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Πρόκειται για το μοναδικό τερματικό που επιβραβεύει τον επιχειρηματία με πόντους από το Πρόγραμμα Bonus, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στην ελληνική αγορά, για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω του τερματικού. Η επιβράβευση ισχύει για συναλλαγές μέσω του My Alpha POS με οποιαδήποτε κάρτα, καθώς η Alpha Bank είναι η μοναδική τράπεζα στην Ελλάδα που εξυπηρετεί τις συναλλαγές με κάρτες από όλα τα μεγάλα διεθνή συστήματα πληρωμών και παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αποδέχονται όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες που εκδίδονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό από τους μεγαλύτερους διεθνείς Οργανισμούς καρτών (Visa, MasterCard™, American Express®, Diners, Discover, UnionPay). Οι Bonus πόντοι που συγκεντρώνονται στην εταιρική κάρτα του επιχειρηματία Enter Bonus Business American Express μπορούν να εξαργυρωθούν στις προσφορές και τις εκπτώσεις που προσφέρουν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bonus.

Επιπλέον, οι επιχειρηματίες που πραγματοποιούν την εκκαθάριση των συναλλαγών τους μέσω της Alpha Bank μπορούν να εξασφαλίσουν τη ρευστότητα που χρειάζονται για την επιχείρησή τους, με το προϊόν χρηματοδότησης κεφαλαίου κίνησης My Alpha POS Credit Line”. O ευέλικτος αυτός λογαριασμός κεφαλαίου κίνησης διαμορφώνεται βάσει του ύψους των συναλλαγών της επιχείρησης που διενεργούνται μέσω του τερματικού My Alpha POS. Ως εκ τούτου, παράλληλα με τη διευκόλυνση των πληρωμών, το My Alpha POS ενισχύει τη ρευστότητα της επιχείρησης.

Η τράπεζα προσφέρει ενσύρματο και ασύρματο τερματικό, καθώς και Mobile My Alpha POS, το οποίο αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση για την αποδοχή καρτών πληρωμών εν κινήσει. Ειδικότερα έως την 30.4.2017, το ενσύρματο τερματικό προσφέρεται στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, (119 ευρώ). Για την αγορά της συσκευής με κάρτες Alpha Bank, η Τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης σε 12 άτοκες δόσεις.

Όλα τα τερματικά υποστηρίζουν και τις ανέπαφες συναλλαγές (contactless) με κάρτα ή κινητό τηλέφωνο και διευκολύνουν την άμεση και ασφαλή ολοκλήρωση των καθημερινών συναλλαγών, τόσο για τους επιχειρηματίες, όσο και για τους πελάτες τους.

Συνοπτικά τα επιπρόσθετα οφέλη του My Alpha POS είναι τα εξής:

  • Επιβράβευση Bonus στον επιχειρηματία στην εταιρική κάρτα Enter Bonus Business American Express
  • Δυνατότητα αποδοχής όλων των καρτών πληρωμών των μεγαλύτερων Διεθνών Οργανισμών(Visa, MasterCard™, American Express®, Diners, Discover, UnionPay)
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος My Alpha POS Credit Line
  • Υψηλή ταχύτητα συναλλαγών
  • Ασφαλείς συναλλαγές μέσω της τεχνολογίας Chip & Pin
  • Ανέπαφες συναλλαγές για μεγαλύτερη ταχύτητα & ευκολία
  • Άτοκες δόσεις και δυνατότητα προεξόφλησής τους
  • Alpha e-statements επιχειρήσεων
  • Υπηρεσία Άμεσης Μετατροπής Νομίσματος (DCC) που παρέχει τη δυνατότητα χρέωσης συναλλαγής στο ξένο νόμισμα που τηρείται ο λογαριασμός της κάρτας για κατόχους καρτών πληρωμής ξένου νομίσματος
  • Σύνδεση με Προγράμματα Επιβραβεύσεως (Bonus, Shop & Win, Membership Rewards)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider