Bonus από την Alpha Bank: Προστιθέμενη αξία για τον πελάτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bonus από την Alpha Bank: Προστιθέμενη αξία για τον πελάτη

Δέκα έτη επιτυχημένης πορείας, με χρήση από περισσότερους από 1.000.000 Πελάτες και πάνω από 4.500.000 εξαργυρώσεις Bonus πόντων συμπλήρωσε το 2016 το Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στην ελληνική αγορά.

Εξαργυρώνοντας Bonus πόντους σε 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και τηλεφωνικώς ή online σε επιλεγμένους συνεργάτες, οι πελάτες, αναλόγως των αναγκών και των επιθυμιών τους, μεγιστοποιούν το όφελός τους επιλέγοντας ακριβώς την επιβράβευση που επιθυμούν ανάμεσα σε μία πληθώρα προϊόντων αλλά και υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυνατότητα συλλογής Bonus πόντων παρέχεται με τη χρήση των καρτών Bonus σε οποιαδήποτε συναλλαγή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά επίσης και μέσω τραπεζικών προϊόντων, όπως, για παράδειγμα, οι προθεσμιακές καταθέσεις.

Με την έκδοση Bonus κάρτας, απλής ή εταιρικής και με την πρώτη συναλλαγή σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη με το πρόγραμμα επιχείρηση, οι κάτοχοι κερδίζουν συνολικά 5.000 πόντους καλωσορίσματος ως πρώτη επιβράβευση του προγράμματος.

Η Alpha Bank επιβραβεύει επίσης με Bonus πόντους, για πρώτη φορά, και τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το τερματικό My Alpha POS. Η επιβράβευση γίνεται με βάση το ύψος των συναλλαγών (τζίρο) της επιχείρησης από την αποδοχή όλων των καρτών (Αmerican Express®, Diners Club, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay). Οι Bonus πόντοι της επιβράβευσης αποδίδονται στην Enter Bonus Business American Express® κάρτα της επιχείρησης, η οποία μπορεί να εκδοθεί άμεσα. Σε περίπτωση που η επιχείρηση διαθέτει My Alpha POS αλλά όχι κάρτα Enter Business American Express και επιθυμεί να επωφεληθεί από την επιβράβευση με Bonus πόντους, μπορεί να την εκδώσει άμεσα στο δίκτυο καταστημάτων της Alpha Bank.

Στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus συμμετέχουν ηγετικές επιχειρήσεις ανά κλάδο ως μεγάλοι συνεργάτες του προγράμματος: AB Βασιλόπουλος, Aegean, BP, Vodafone,, notos, Hertz, Axa Ασφαλιστική, Hondos Center, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από διάφορες κατηγορίες: καλλυντικά, ένδυση, υπόδηση, εστίαση, ξενοδοχεία, ταξίδια, βιβλία, ηλεκτρονικά κ.λπ.

Συνολικά, περισσότερα από 4.000 εμπορικά καταστήματα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus, το οποίο εξακολουθεί να διευρύνεται με την προσθήκη νέων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider