Πώς θα πάρετε κάθε χρόνο δωρεάν νέο iPhone

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα πάρετε κάθε χρόνο δωρεάν νέο iPhone

Ανήκετε κι εσείς στους φανατικούς οπαδούς της Apple αλλά λόγω οικονομικών δυσχεριών έχετε ξεμείνει με το iPhone 5 ή και με ακόμη παλαιότερο μοντέλο; Αν ναι, πλέον υπάρχει λύση για να συμβαδίσετε τόσο με την εποχή σας όσο και με τα update των εφαρμογών σας...

Ο λόγος για το νέο Πρόγραμμα Αναβαθμίσεως iPhone, «iUpgrade» που προέκυψε από την αποκλειστική συνεργασία της Alpha Bank με την iSquare, τον επίσημο διανομέα προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αναβαθμίσεως iPhone, iUpgrade, σας εξασφαλίζει δυνατότητα ετήσιας αναβάθμισης της συσκευής με νεότερο μοντέλο εάν για κάθε αγορά νέου iPhone χρησιμοποιήσετε τις πιστωτικές κάρτες της Alpha Bank.

Το πρόγραμμα ισχύει για την αγορά νέων συσκευών, iPhone 7, iPhone7Plus ή iPhone SE από 21 ευρώ και με 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Πέραν της ετήσιας αναβάθμισης της συσκευής μάλιστα, περιλαμβάνει και πλήρες πακέτο ετήσιας ασφαλίσεως της συσκευής, για θραύση οθόνης, βλάβη από υγρό, φωτιά ή κλοπή, με κόστο 39 ευρώ.

Η αναβάθμιση του κινητού σας με το νέο μοντέλο πραγματοποιείται άμεσα και εύκολα με την ανανέωση του προγράμματος στην ετήσια επέτειο αγοράς της συσκευής. Επιπλέον, όσοι αποκτήσουν το Επιπλέον, όσοι
αποκτήσουν το iUpgrade έως την 31 Μαρτίου 2017, θα λάβουν, μαζί με τη νεότερη συσκευή iPhone, μία δωροεπιταγή Ευρώ 20 από το κατάστημα αγοράς.

Το Πρόγραμμα ισχύει αποκλειστικώς για αγορές με πιστωτικές κάρτες εκδόσεως Alpha Bank και διατίθεται από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple της iSquare που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα από όλα τα καταστήματα των αλυσίδων λιανικής iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Public.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως της Alpha Bank (210 326 0000), καθώς και στις ιστοσελίδες www.alpha.gr/cards και www.isquare.gr/iupgrade.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider