Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα καλλυντικών με 25.000 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα καλλυντικών με 25.000 ευρώ

Στην εποχή της κρίσης που πολλοί ψάχνουν ποια θα είναι η επιχειρηματική κίνηση που μπορούν να κάνουν, με το ελάχιστο δυνατό κόστος, μια νέα πρόταση έχει αρχίσει συζητιέται έντονα στην αγορά το τελευταίο διάστημα.
Πρόκειται για ένα νέο concept που ανήκει στον κλάδο της ομορφιάς ο οποίος αποτελεί διαχρονική αξία στο κόσμο των γυναικών - και όχι μόνο.

Ο λόγος για την αλυσίδα καταστημάτων O-MORFIA, η οποία σύμφωνα με τους υπεύθυνους ανάπτυξης της, αποτελεί μία από τις έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις, με πολύ μικρό κόστος επένδυσης που ξεκινάει μόλις από τα 25.000 ευρώ καθώς δεν απαιτείται η αγορά εμπορεύματος από τον επιχειρηματία αλλά λειτουργεί με το σύστημα της παρακαταθήκης (αποδίδεται στον προμηθευτή το ποσό που προκύπτει από την πώληση μόνο του εμπορεύματος που πουλήθηκε).

Στα καταστήματα O-MORFIA οι πελάτισσες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διάσημων brands καλλυντικών του εξωτερικού, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Το συγκεκριμένο προϊοντικό mix είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια πλήρη πρόταση για την ομορφιά της κάθε γυναίκας καλύπτοντας κάθε της ανάγκη σε καλλυντικά και μακιγιάζ, αλλά και αρώματα εμπνευσμένα από επώνυμες συνθέσεις σε όλες τις συσκευασίες στο ξεχωριστό ειδικό Perfume Bar.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους το marketing plan της κάθε επιχείρησης franchise περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: την διαχείριση του πελατολογίου, στοχευμένες ενέργειες αύξησης επισκεψιμότητας στα μαγαζιά μηνιαίως, ενέργειες αύξησης πελατολογίου (νέοι πελάτες), επιχειρηματική καθοδήγηση με έμπειρο σύμβουλο επιχειρήσεων - εξωτερικό συνεργάτη για κάθε franchisee, δώρα και δείγματα για τη ενίσχυση των πωλήσεων, ειδικά προϊοντικά promotions (π.χ. 1+1 δώρο) χωρίς επιβάρυνση του franchisee, εβδομάδες ειδικής προβολής με την ομάδα προβολών των O-morfia (γνωστός make up artist που έρχεται για μια εβδομάδα στο κατάστημα και ενισχύει της πωλήσεις) και τέλος ειδικές τοπικές ενέργειες μάρκετινγκ και προβολής για κάθε νέο κατάστημα χωρίς επιβάρυνση του συνεργάτη – franchisee.

Για το άνοιγμα ενός καταστήματος, ο απαιτούμενος χώρος κυμαίνεται στα 30 με 60 τετραγωνικά μέτρα, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 25.000 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α), με το κλειδί στο χέρι.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι προμήθειες εισόδου (entry fees) είναι μηδενικές, όπως επίσης τα δικαιώματα χρήσης (royalties) αλλά και διαφημιστικά έξοδα (marketing fees).

Ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης υπολογίζεται σε 8 με 14 μήνες, ενώ εξασφαλίζεται και η αποκλειστικότητα της περιοχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider