Express Market: Franchise με καινοτόμες στρατηγικές στο λιανεμπόριο τροφίμων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Express Market: Franchise με καινοτόμες στρατηγικές στο λιανεμπόριο τροφίμων

Μια αναγνωρισμένη από διεθνείς και ελληνικούς θεσμούς αλυσίδα λιανικού εμπορίου, η Διαμάντης Μασούτης, αναπτύσσει δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων express market και στηρίζει τους νέους της συνεργάτες με ένα ισχυρό brand name, συνεχή υποστήριξη marketing και ένα άριστο περιβάλλον εργασίας (και συνεργασίας).

To δίκτυο καταστημάτων express market

Από το 2005 η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων express market. Tο δίκτυο αναπτύσσεται σε πολλούς νομούς της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας. Το 2017 αριθμεί πάνω από 240 μέλη.

Τα express market είναι παντοπωλεία που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Είναι η ιδανική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να ασχοληθεί με το λιανεμπόριο. Μια δραστηριότητα με σίγουρη επιτυχία που την εξασφαλίζει η συνεργασία με τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Με το κύρος, την αναγνωρισιμότητα, την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της, λειτουργεί υποστηρικτικά και συμβουλευτικά για τον συνεργάτη σε όλα τα στάδια λειτουργίας του καταστήματος.

Υποστήριξη marketing και αναγνωρισιμότητα για τους συνεργάτες του δικτύου

Η αλυσίδα express market υποστηρίζεται από τη Διαμαντής Μασούτης με προγράμματα marketing, επικοινωνίας και προώθησης των πωλήσεων.

Έχει δημιουργηθεί για αυτά η δική τους ηλεκτρονική σελίδα: www.expressmarket.gr και επίσημη σελίδα στα social media: www.facebook.com/expressmarketstores. Παράλληλα, υπάρχειπαρουσία σε twitter και youtube για την προβολή της επιχείρησης μέσα από τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας. Πρόσφατα τα express market απέκτησαν μία ακόμη εφαρμογή: το express market Αpp είναι διαθέσιμο για i-phone και android.

Έτσι, μπορεί με πολλούς τρόπους να ενημερωθεί ο καταναλωτής για τις προσφορές φυλλαδίου, να αναζητήσει στο χάρτη όλα τα καταστήματα των συνεργατών, να φτιάξει τη δική του λίστα αγορών, να μάθει τα τελευταία νέα των express market. Ο επιχειρηματίας μπορεί να έχει πλήρη εικόνα του προφίλ των express market, να επικοινωνήσει και να ενημερωθεί για τους όρους και τους τρόπους συνεργασίας, να κάνει online παραγγελία.

Η εταιρεία έχει λάβει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόσφατα, στα Franchise Business Awards η Διαμαντής Μασούτης έλαβε για τα express market το βραβείο Best Franchise Manager το 2014, Best Use of Technology για την εφαρμογή WebOrders Express Market τo 2015, Most Loyal Network το 2016, Best Marketing Campaign το 2017.

Εφαρμογή WebOrders express market

Από τις αρχές του 2013 τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή WebOrders express market σχεδιασμένη από το τμήμα μηχανογράφησης της Διαμαντής Μασούτης αποκλειστικά για τους συνεργάτες του τμήματος ειδικής συνεργασίας-franchise. Πρόκειται για μια εφαρμογή με την οποία ο εφοδιασμός και η διαχείριση των αποθεμάτων γίνεται µε αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω internet. Ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία μιας παραγγελίας μειώθηκε και η πληροφόρηση για τις τιμές αγοράς, τις εκπτώσεις των ειδών, τη διαθεσιμότητα καθώς και το συνολικό κόστος μιας παραγγελίας είναι άμεση. Η πρόσβαση είναι δυνατή και άμεση από παντού με μοναδική προϋπόθεση την πρόσβαση στο internet σε έναν web browser. Η νέα εφαρμογή έδωσε τη δυνατότητα πλήρους ευελιξίας και άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών μας στον απαιτούμενο χρόνο.

Τα οφέλη της ένταξης στο δίκτυο των express market για τον επιχειρηματία

Τα express market είναι η ιδανική επιλογή για τον επιχειρηματία που θέλει να ασχοληθεί με το λιανεμπόριο. Με το κύρος, την αναγνωρισιμότητα, την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της, η «Διαμαντής Μασούτης» λειτουργεί υποστηρικτικά και συμβουλευτικά για τον συνεργάτη σε όλα τα στάδια λειτουργίας του καταστήματος.



Στο δίκτυο καταστημάτων franchise όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα αποκτούν μία ενιαία ταυτότητα, με κοινό αναγνωρίσιμο σήμα και όνομα express market. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ειδικής συνεργασίας στην οποία οι συνεργάτες μέσω τριγωνικών πωλήσεων μπορούν και προμηθεύονται τα προϊόντα που διακινούν στα καταστήματά τους είτε από τη Διαμαντής Μασούτης, είτε απευθείας από τη βιομηχανία, πετυχαίνοντας ειδικές εκπτώσεις.

Η επιλογή της ένταξης σε ένα δίκτυο με ισχυρή εικόνα και δυναμική - στοιχεία απαραίτητα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως το σημερινό αποτελεί μια κίνηση με πολλαπλά οφέλη όπως:

  • Εκπτώσεις με βάση τον ετήσιο συνολικό τζίρο με απόδοση πιστωτικού σημειώματος στο τέλος του έτους.
  • Δυνατότητα μεταφοράς των προϊόντων στο κατάστημα του συνεργάτη (με προϋποθέσεις).
  • Επιπλέον έκπτωση στην περίπτωση παραλαβής των εμπορευμάτων από τον ίδιο τον συνεργάτη από τα Cash & Carry Μασούτης.
  • Εκπτώσεις με βάση τον τρόπο πληρωμής. Πληρώνοντας τοις μετρητοίς, ο συνεργάτης λαμβάνει έκπτωση με απόδοση πιστωτικού σημειώματος στο τέλος του έτους.
  • Παροχή πιστώσεων (με προϋποθέσεις).
  • Άμεσες εκπτώσεις επί τιμολογίου ανά εταιρεία και προϊόν.
  • Επιλογή ανάμεσα σε πάνω από 1.100 ποιοτικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σ' όλες τις βασικές κατηγορίες, με τις επωνυμίες «First Class», «Mr. Grαnd», «Μασούτης από τον τόπο μας» και «Βιοεπιλογές μασούτη».
  • Συνεχή υποστήριξη με προγράμματα marketing, προώθησης πωλήσεων και διαφημιστικής προβολής των καταστημάτων.
  • Την δυναμική, το κύρος, την πολυετή εμπειρία, την άριστη τεχνογνωσία και την ολοκληρωμένη υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αποθήκευσης & διανομής και βραβευμένο περιβάλλον εργασίας. Με καινοτόμες στρατηγικές, επενδύσεις σε τεχνολογία και υποδομές, επιχειρηματική ηθική με σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό και δράσεις ΕΚΕ για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αναπτύσσεται δυναμικά και σημειώνει επιχειρηματική ανάπτυξη αναγνωρισμένη από διεθνείς και ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider