Πώς θα ανοίξετε το δικό σας burgerάδικο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα ανοίξετε το δικό σας burgerάδικο

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν στους δρόμους της Αθήνας τα burgerάδικα, μία τάση που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και έχει μετατραπεί σε ένα από τα δυνατά χαρτιά στον κλάδο της γρήγορης εστίασης.

Ήδη οι υπάρχουσες αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, προχωρούν σε ισχυροποίηση του δικτύου της και της θέσης τους στην ελληνική αγορά, ενόψει και της αδιευκρίνιστης – μέχρι σήμερα – έλευσης των Burger King, της δεύτερης μεγαλύτερης αλυσίδας burger στον κόσμο.

Μία από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου των fast food, ο τζίρος του οποίου κυμαίνεται στο 1,5 δισ. ευρώ, είναι τα Burgerville, που φιλοδοξούν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της εστίασης.

Τα Burgerville προσφέρουν αυθεντικά και ποιοτικά burgers, σε χαμηλές τιμές.

Τα burgers των Burgerville παρασκευάζονται από 100% μοσχαρίσιο κρέας και ξεκινούν από μόλις 2 ευρώ, ενώ το menu τους περιλαμβάνει σαλάτες, ορεκτικά, hot dogs, πατάτες και club sandwiches.

Η εταιρεία διαθέτει ήδη πέντε καταστήματα στην Αθήνα και στόχος της είναι να διπλασσιάσει το δίκτυο της μέσα στους επόμενους μήνες.

Για το άνοιγμα ενός καταστήματος Burgerville, ο απαιτούμενος χώρος κυμαίνεται από 80 έως 100 τετραγωνικά μέτρα, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 70.000 ευρώ.

Όσον αφοροά τις προμήθειες εισόδου (entry fees) ανέρχονται στις 20.000 ευρώ, ενώ στο 5% επί των πωλήσεων ανέρχονται τα δικαιώματα χρήσης (royalties). Ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης υπολογίζεται σε 14 μήνες, ενώ εξασφαλίζεται και η αποκλειστικότητα της περιοχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider