Allumetal: Λύσεις για «εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Allumetal: Λύσεις για «εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Το νέο πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ’ οίκον επανασχεδιάζεται με νέα κριτήρια και όρους και θα εκκινήσει το φθινόπωρο της φετινής χρονιάς. Αλλαγές έχουν επέλθει και στη χρηματοδότηση και στον τρόπο που αναμένεται να κινηθούν η αγορά και όλα τα συναφή επαγγέλματα.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», στο σύνολο της χώρας, είχαν ενταχθεί σε Απόφαση Υπαγωγής 50.041 αιτήσεις ωφελουμένων συνολικού Π/Υ 521,5 εκ. ευρώ (δάνεια 230,2 εκ. ευρώ και επιδοτήσεις 291,2 εκ. ευρώ).

Από αυτές, οι 45.377 αιτήσεις συνολικού Π/Υ 460,4 εκ. ευρώ έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες και έχουν αποπληρωθεί πλήρως. Οι παρεμβάσεις που βρέθηκαν «στην πρώτη γραμμή» ήταν η αλλαγή κουφωμάτων και συγκεκριμένα:

· 85% αιτήθηκαν αντικατάσταση υαλοπινάκων και κουφωμάτων.

· 55% αιτήθηκαν τοποθέτηση θερμομόνωσης, τυποποιημένων πρακτικών και τελικών προϊόντων

· 75% αιτήθηκαν αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα».

Προσπάθεια ανασυγκρότησης του κατασκευαστικού κλάδου

«Πρόκειται για μια απόπειρα διαμόρφωσης ενός νέου υποδείγματος ανασυγκρότησης του κατασκευαστικού κλάδου, αλλά απαιτεί την αντίστοιχη ανασύνταξη του κοινωνικού ρόλου του τραπεζικού τομέα ώστε να χρηματοδοτήσει – αυτή τη φορά – με όρους κοινωνικών αναγκών την ιδιωτική δραστηριότητα», σημειώνει ο κ. Δημοσθένης Παπασταμόπουλος, διευθυντής του γραφείου του υπουργού ΠΕΝ Πάνου Σκουρλέτη.

Παράλληλα, αναφέρει ότι η αναζωογόνηση του κατασκευαστικού κλάδου με στόχο την αναβάθμιση του κτιριακού αποθέματος δεν μπορεί να υποκατασταθεί από μία νέα αγοροκεντρική προσήλωση σε εφαρμογές μηχανολογικού εξοπλισμού.

«Εφόσον προκύπτει η τεκμηριωμένη προτεραιότητα θερμικής ενίσχυσης του κελύφους των κτιρίων, οι κατασκευαστικές παρεμβάσεις οφείλουν πλέον να εμπεριέχουν την αποφασιστική εμπλοκή του κόσμου της εργασίας - μελετητών μηχανικών και εργατοτεχνικού προσωπικού – και την αξιοποίηση των προϊόντων υλικών της εγχώριας βιομηχανικής παραγωγής», συμπληρώνει.

Προτάσεις από την αγορά για τις παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε επαγγελματικά κτίρια και κατοικίες

Οι κατασκευαστικές εταιρείες και οι εμπορικές επιχειρήσεις κουφωμάτων, υαλοπινάκων, πορτών και συναφών υλικών και εφαρμογών που συνεργάστηκαν με καταναλωτές που συμμετείχαν στον προηγούμενο πρόγραμμα, σίγουρα διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία για παρεμβάσεις που θα έχουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Η εταιρεία Allumetal ειδικεύεται σε γενικές και ειδικές κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου και προσφέρει μια πλήρη σειρά αρχιτεκτoνικών συστημάτων, κουφωμάτων αλουμινίου και ολοκληρωμένων λύσεων.

Η επιχείρηση διαθέτει προϊόντα αλουμινίου, ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα , υαλοπετάσματα, χωρίσματα, πτυσσόμενα συστήματα, τζαμαρίες, σκάλες, κάγκελα, πόρτες (θωρακισμένες και inox) και το εξειδικευμένο της προσωπικό προτείνει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε μικρά και μεγάλα έργα.

Η Allumetal είναι επίσημα πιστοποιημένη από την Exalco,έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη σήμανση CE καθώς έχει πραγματοποιήσει τις Αρχικές Δοκιμές Τύπου (ITT) και έχει αποκτήσει Πιστοποιητικά Δοκιμών για συγκεκριμένα συστήματα αλουμινίου κουφωμάτων και υαλοπετασμάτων από Κοινοποιημένο Εργαστήριο Δοκιμών.

Το όραμα της επιχείρησης είναι να προσφέρει μια πλήρη σειρά αρχιτεκτoνικών συστημάτων κουφωμάτων αλουμινίου και ολοκληρωμένων λύσεων που ακολουθούν διεθνείς τάσεις με κουφώματα που αντέχουν στον χρόνο, σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων με κύριο γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες:

Allumetal

Ιωνίας και Αθανασίου Αλεπού 13, Αχαρναί

Τηλ. 210 2477371, Φαξ: 210 2477372

E-mail: [email protected], [email protected]

Site: www.allumetal.gr

Allumetal: Λύσεις για «εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
Allumetal: Λύσεις για «εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
Allumetal: Λύσεις για «εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
Allumetal: Λύσεις για «εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
Allumetal: Λύσεις για «εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider