Ανοδική πορεία για το φυσικό αέριο κίνησης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοδική πορεία για το φυσικό αέριο κίνησης

Ανοδική τάση σημειώνει η κίνηση οχημάτων με φυσικό αέριο όπως καταγράφεται και από την αύξηση των καταναλώσεων που σημεώνεται στα παλαιά πρατήρια φυσικού αερίου της ΔΕΠΑ (αυτά που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα χρόνο λειτουργίας).

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2016, οι καταναλώσεις είναι διπλάσιες από εκείνες του πρώτου τριμήνου του 2015, γεγονός που επιβεβαιώνει την ταχεία ανάπτυξη του καυσίμου στην αυτοκίνηση.

Η ΔΕΠΑ, η οποία προωθεί το φυσικό αέριο κίνησης μέσω των πρατηρίων Fisikon, από τα οποία ανεφοδιάζονται ΙΧ, επαγγελματικά οχήματα και ταξί, λεωφορεία και απορριμματοφόρα που καίνε φυσικό αέριο. Συγκεκριμένα πρατήρια λιανικής πώλησης για τον ανεφοδιασμό οχημάτων επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσης με κινητήρα φυσικού αερίου ή διπλού καυσίμου λειτουργούν στην Αττική, στην Κηφισιά (Λεωφόρος Κηφισίας 264), στην Νέα Φιλαδέλφεια (8ο Χλμ Εθνικής Αθηνών Θεσσαλονίκης - ρεύμα προς Λαμία), στην Ανθούσα (1ο χλμ Λεωφόρου Ανθούσας) και στα Άνω Λιόσια (Καραϊσκάκη και Νικηταρά). Ακόμη, στη Θεσσαλονίκη, στην Πυλαία (Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 128) και στην Νέα Μαγνησία (Κων/νου Καραμανλή 136, Ιωνία), στη Λάρισα (Οδός Βόλου 65) και στο Βόλο (Οδός Λαρίσης 202).

Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν προστεθεί άλλα δύο νέα πρατήρια φυσικού αερίου ενώ μέχρι το τέλος του 2017 τα πρατήρια θα έχουν γίνει 17.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider