Για τον ΟΛΠ μίλησαν Παππάς-Μώραλης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Για τον ΟΛΠ μίλησαν Παππάς-Μώραλης

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελος Μαρινάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Νίκο Παππά τέθηκαν μεταξύ άλλων ζητήματα, όπως η συμμετοχή του δήμου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στην μετά ιδιωτικοποίησης εποχή, αλλά και τα ανταποδοτικά τέλη προς τους δήμους.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια ζωής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εκδήλωση τον συνόδευσε η σύζυγός του κυρία Βάλια Κυριαζή - Μώραλη. Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Μώραλης ανέφερε ότι «όλη αυτή η πολύχρονη προσπάθεια αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανθρωπισμού για όλους μας και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η δύναμη της προσφοράς και της βοήθειας στις δύσκολες στιγμές, απαλύνουν τον πόνο και γεννούν την ελπίδα. Την ελπίδα για καλύτερη ζωή για κάθε άρρωστο παιδί».

Τόνισε, επίσης, ότι «η κα Βαρδινογιάννη με το έργο της έχει προσφέρει τα μέγιστα στους τομείς της μεταμόσχευσης μυελού των οστών και της παιδοογκολογίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider