Σημαντικά πλεονεκτήματα από το i-bank POS της Εθνικής Τράπεζας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σημαντικά πλεονεκτήματα από το i-bank POS της Εθνικής Τράπεζας

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει την υπηρεσία i-bank POS, για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις λιανικές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών, και επιθυμούν να αποκτήσουν τερματική συσκευή αποδοχής καρτών πληρωμής (POS). Το i-bank POS παρέχει την δυνατότητα αποδοχής πληρωμών με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες με το σήμα των Διεθνών Οργανισμών MasterCard, VISA, Maestro και JCB, συνδυάζοντας σημαντικά πλεονεκτήματα και επιπρόσθετες υπηρεσίες αξίας για την επιχείρηση. Ενδεικτικά, προσφέρονται προγράμματα αγορών με δόσεις, προεξόφληση ατόκων δόσεων για ενίσχυση της ρευστότητας, αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες για λήψη παραγγελιών, κρατήσεις, ενοικίαση οχημάτων, πάγιες εντολές, κ.α. Οι επιχειρήσεις μπορούν επιπλέον να αξιοποιήσουν τις υφιστάμενες χρηματοδοτικές λύσεις για να καλύψουν περαιτέρω τις ανάγκες ρευστότητάς τους και να επιλέξουν να συμμετέχουν στο go4more, το πρώτο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης για τη χρήση προϊόντων και υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας.

Με το i-bank POS κάθε επιχειρηματίας, έμπορος, επαγγελματίας, επιτηδευματίας μπορεί να επιλέξει την συσκευή που επιθυμεί, με τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως αποδοχή ανέπαφων συναλλαγών (contactless), σύνδεση μέσω διαδικτύου για μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά και φορητότητα για πραγματοποίηση συναλλαγών οπουδήποτε η επιχείρηση προσφέρει τις υπηρεσίες της. Ειδικά για αυτούς τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, προσφέρονται οι εξής λύσεις:

  • Mobile GPRS τερματικό:
    Πρόκειται για οικονομική και αξιόπιστη λύση φορητότητας. Ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, καθώς και επιχειρήσεις με περιορισμένες ανάγκες συναλλαγών εκτός εγκαταστάσεων. Προσφέρει φορητότητα & αυτονομία μέσω τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και ταχύτατο εκτυπωτή αποδείξεων.
  • Mobile 3G τερματικό:
    Η καλύτερη λύση για γρήγορη και αξιόπιστη επεξεργασία μεγάλου όγκου συναλλαγών με κάρτα εν κινήσει. Ιδανικό για κινητά δίκτυα πωλητών, τουριστικές επιχειρήσεις, αυτοκινητιστές ταξί και διανομείς. Προσφέρει τα πλεονεκτήματα του GPRS, και επιπλέον μεγαλύτερη ταχύτητα στις συναλλαγές μέσω 3G σύνδεσης.
  • mPOS:
    Η καλύτερη λύση για εύκολη και γρήγορη αποδοχή απλών συναλλαγών πληρωμής και επιστροφής, χωρίς επιπρόσθετες υπηρεσίες. Ιδανικό για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες στον χώρο του πελάτη τους, όπως διανομείς, υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, τεχνίτες. Απαιτεί σύνδεση με έξυπνη συσκευή (κινητό τηλέφωνο ή tablet), η οποία θα πρέπει να διαθέτει πρόσβαση στο Internet.

Τέλος, μέσω του i-bank POS, η Εθνική Τράπεζα διαθέτει πληθώρα τερματικών με τιμή απόκτησης που ξεκινά από €99 (πλέον ΦΠΑ), μηνιαίο κόστος συντήρησης €5 και εφαρμόζει επιπλέον χαμηλή προμήθεια εκκαθάρισης, 0,50% ανά συναλλαγή, για συναλλαγές έως €10, για όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το i-bank POS είναι διαθέσιμες στο www.nbg.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider