Λύσεις για τους επαγγελματίες χάρη στα τερματικά POS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λύσεις για τους επαγγελματίες χάρη στα τερματικά POS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς

Καθώς οι συναλλαγές με «πλαστικό χρήμα» πολλαπλασιάζονται, τα POS γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας ολοένα και περισσότερων επιχειρήσεων. Έτσι, οι τράπεζες διαθέτουν πλέον καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα τερματικά POS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω των οποίων οι επιχειρήσεις προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να κάνουν συναλλαγές με κάρτες στο φυσικό τους κατάστημα. Όλα τα τερματικά που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς δέχονται συναλλαγές με κάρτες τεχνολογίας chip & pin, όπου απλά αρκεί η εισαγωγή της κάρτας στο τερματικό, είτε ανέπαφα είτε με ανάγνωση της μαγνητικής πίστας.

Με τις συσκευές POS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, η επιχείρηση αποδέχεται συναλλαγές με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, V-Pay, MasterCard και Maestro, κάρτες China Union Pay, την Κάρτα Αλληλεγγύης, καθώς και την κάρτα Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς (εφόσον η επιχείρηση είναι Πρατήριο Καυσίμων ή εμπορεύεται Αγροεφόδια). Παράλληλα, μέσω των τερματικών POS Paycenter γίνεται δεκτή και η Κάρτα Αποδείξεων.

Αν η φύση της επιχείρησης ή του καταστήματος δεν απαιτεί μετακίνηση του POS, το ενσύρματο POS αποτελεί μία ιδανική λύση, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι μία γραμμή τηλεφώνου ή Ethernet και πρόσβαση στο ρεύμα, ώστε να τεθεί η συσκευή σε λειτουργία.

Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το POS εντός ή εκτός του καταστήματος, το ασύρματο POS (GPRS ή WiFi) παρέχει μεγάλη ευελιξία , καθώς μεταφέρεται πολύ εύκολα.

Τέλος, για εκείνους που κινούνται συνεχώς και θέλουν να δέχονται πληρωμές κάρτας μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, η Τρ. Πειραιώς προσφέρει πλέον αυτή τη δυνατότητα με τη συσκευή mPOS. Για τη λειτουργία της υπηρεσίας, χρειάζεται smartphone ή tablet με πρόσβαση στο Internet και μία συσκευή ανάγνωσης καρτών mPOS (μεγέθους τσέπης), όπου η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω τεχνολογίας Βluetooth. Η εφαρμογή mPos της Τράπεζας Πειραιώς λειτουργεί σε συσκευές με λειτουργικό Android και iOS.

Με την εγκατάσταση τερματικού POS Paycenter στην επιχείρηση, οι επαγγελματίες αυξάνουν τις πωλήσεις, καθώς προσφέρουν έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής στους πελάτες τους. Παράλληλα, οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς να προκύπτει επιπρόσθετο κόστος από τη διαχείριση των μετρητών. Επιπλέον, οι επιχειρηματίες δίνουν τη δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει και τη δυνατότητα προεξόφλησης των αγορών με δόσεις.

Τέλος, οι επιχειρηματίες μπορούν να επωφεληθούν από την πρωτοποριακή για την ελληνική αγορά Υπηρεσία Άμεσης Μετατροπής Νομίσματος (Dynamic Currency Conversion- DCC) για συναλλαγές σε νομίσματα εκτός ευρώ, ώστε ο πελάτης να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει η χρέωση της κάρτας του να πραγματοποιηθεί στο δικό του νόμισμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider