My Alpha POS: Διπλό κέρδος για τις επιχειρήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
My Alpha POS: Διπλό κέρδος για τις επιχειρήσεις

Σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για την πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες πληρωμών προσφέρει στις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες η Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης (acquirer) καρτών πληρωμών στην Ελλάδα. Μέσω του τερματικού My Alpha POS, η Alpha Bank είναι η μοναδική τράπεζα στην ελληνική αγορά που παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποδέχονται όλες τις κάρτες, χρεωστικές πιστωτικές και προπληρωμένες, των μεγαλύτερων Διεθνών Οργανισμών καρτών, εκδόσεως Ελλάδας και εξωτερικού.

Παράλληλα, το My Alpha POS είναι το μοναδικό τερματικό που επιβραβεύει ταυτόχρονα και τον επιχειρηματία ανάλογα με το ύψος των συναλλαγών που θα πραγματοποιηθούν μέσω αυτού: για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται με οποιαδήποτε κάρτα, από οποιαδήποτε χώρα μέσω του My Alpha POS, οι έμποροι επιβραβεύονται με Bonus πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα και υπηρεσίες σε περισσότερα από 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα του Προγράμματος Επιβραβεύσεως Bonus.

Επιπλέον, οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να εξυπηρετούν τις ανάγκες των δικών τους πελατών μέσω του My Alpha POS, αλλά και να εξασφαλίζουν τη ρευστότητα που χρειάζεται η επιχείρησή τους με το νέο προϊόν χρηματοδοτήσεως κεφαλαίου κινήσεως «My Alpha POS Credit Line».

Αναλυτικά το My Alpha POS προσφέρει:

  • Δυνατότητα αποδοχής όλων των καρτών πληρωμών των μεγαλύτερων Διεθνών Οργανισμών(Visa, MasterCard™, American Express®, Diners, Discover, UnionPay)
  • Υψηλή ταχύτητα συναλλαγών
  • Ασφαλείς συναλλαγές μέσω της τεχνολογίας Chip & Pin
  • Ανέπαφες συναλλαγές για μεγαλύτερη ταχύτητα & ευκολία
  • Άτοκες δόσεις και δυνατότητα προεξόφλησής τους
  • Alpha e-statements επιχειρήσεων
  • Νέα υπηρεσία Άμεσης Μετατροπής Νομίσματος (DCC) που παρέχει τη δυνατότητα χρεώσεως της συναλλαγής στο ξένο νόμισμα που τηρείται ο λογαριασμός της κάρτας για κατόχους καρτών πληρωμής ξένου νομίσματος
  • Σύνδεση με Προγράμματα Επιβραβεύσεως (Bonus, Shop & Win, Membership Rewards)
  • Επιβράβευση της επιχείρησης με Bonus πόντους ανάλογα με το ύψος των συναλλαγών μέσω του τερματικού My Alpha POS.

Τα τερματικά

Οι επιχειρηματίες που θα αξιοποιήσουν την υπηρεσία μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία διαφορετικά τερματικά που προσφέρει η τράπεζα:

Το ενσύρματο τερματικό διαθέτει ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας (μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή/και ενσύρματου δικτύου Internet). Υποστηρίζει κάρτες Chip & PIN και contactless για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στις συναλλαγές ενώ παράλληλα πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας.

Αντίστοιχα, το ασύρματο τερματικό είναι μια μικρή και ελαφριά ηλεκτρονική ασύρματη συσκευή πληρωμών, που λειτουργεί με σύνδεση κινητής τηλεφωνίας διαθέτοντας ενσωματωμένη SIM κάρτα. Μπορεί να μετακινηθεί και να λειτουργεί σε οποιοδήποτε χώρο, είτε εντός του καταστήματος είτε εκτός. Παράλληλα, υποστηρίζει κάρτες Chip & PIN και contactless για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στις συναλλαγές, πληρώντας ταυτόχρονα τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας.

Τέλος, το Mobile POS Τερματικό αποτελεί μια πρωτοποριακή και καινοτόμο λύση για την αποδοχή καρτών πληρωμών εν κινήσει. Η λύση αυτή είναι ιδανική για τον επαγγελματία που μετακινείται διαρκώς και επιθυμεί ευελιξία και ελευθερία στις συναλλαγές του, καθώς η φορητή συσκευή ανάγνωσης καρτών συνδέεται με τον αντίστοιχη εφαρμογή μέσω του smartphone ή/και του tablet, ενώ για τη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι απαραίτητη η χρήση Ιnternet.

Και χρηματοδότηση

Πέραν της υπηρεσίας και των τερματικών, η Alpha Bank προσφέρει στους επαγγελματίες εύκολη και άμεση πρόσβαση σε ρευστότητα, ανάλογη με το ύψος των συναλλαγών που πραγματοποιούν. Για το σκοπό αυτό διαθέτει το προϊόν «My Alpha POS Credit Line», έναν ευέλικτο λογαριασμό κεφαλαίου κίνησης για τις επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει την Alpha Bank για την εκκαθάριση των συναλλαγών τους.

Με το προϊόν «My Alpha POS Credit Line», η επιχείρηση μπορεί να λάβει χρηματοδότηση, ανάλογα με το ύψος των συναλλαγών της που διενεργούνται μέσω του My Alpha POS τερματικού, το οποίο κατ’ αυτόν τον τρόπο, εκτός από μέσο αποδοχής πληρωμών, καθίσταται και «εργαλείο» ενίσχυσης της ρευστότητας της επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το My Alpha POS: https://www.myalphapos.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider