Πληρώστε τις διακοπές με κάρτα και κερδίστε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πληρώστε τις διακοπές με κάρτα και κερδίστε

Κέρδη και εξοικονόμηση χρημάτων περιμένουν όσους επιλέξουν να πληρώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μέσω των πιστωτικών και χρεωστικών τους καρτών καθώς οι τράπεζες διαθέτουν ειδικές καλοκαιρινές προσφορές στα προγράμματα επιβράβευσης τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank. H τράπεζα συνεργάζεται με περισσότερα από 600 ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει στους πελάτες της έως 20% επιστροφή χρημάτων σε όσους επιλέξουν να πληρώσουν με πιστωτική και χρεωστική κάρτα Eurobank.

Τα χρήματα αυτά πιστώνονται στον λογαριασμό του πελάτη της τράπεζας και στην επόμενη αγορά του σε κάποιο συνεργαζόμενο με την τράπεζα κατάστημα μπορεί να πληρώσει λιγότερα ή και καθόλου χρήματα ανάλογα με τα ευρώ που έχει μαζέψει.

Ακόμη, στο πρόγραμμα Επιστροφή συμμετέχουν και 400 εστιατόρια σε όλη τη χώρα όπου και εκεί αν κάποιος πληρώσει με κάρτα Eurobank μπορεί να κερδίσει επιστροφή έως και 20% των χρημάτων που θα πληρώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Επιστροφή της Eurobank συμμετέχουν περισσότερες από 7.000 επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και εστιατόρια τα οποία μπορείτε να βρείτε στο www.epistrofi-eurobank.gr ή στην εφαρμογή για smartphones Επιστροφή app.

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα Επιστροφή

Τα ευρώ που κερδίζετε υπολογίζονται με βάση το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στο πρόγραμμα, επί της αξίας της συναλλαγής σας, και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε με τη μορφή έκπτωσης σε επόμενη αγορά σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας (πιστωτική και χρεωστική) Eurobank.

Πραγματοποιώντας μια νέα αγορά σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, μπορείτε να ζητήσετε στο ταμείο την εξαργύρωση μέρους ή του συνολικού ποσού των ευρώ που έχετε συγκεντρώσει.

Τα ευρώ που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε αφαιρούνται αυτόματα από το ποσό της αγοράς σας την στιγμή της συναλλαγής. Για το ποσό της νέας σας αγοράς κερδίζετε εκ νέου ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή και εξαργύρωση ευρώ, είναι η αγορά να πραγματοποιείται μέσω μηχανήματος αποδοχής καρτών (POS) Eurobank. Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η εξαργύρωση είναι να έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 10 ευρώ.

Σημειώνεται τέλος ότι αν έχετε στην κατοχή σας παραπάνω από μια κάρτα Eurobank (πιστωτική ή χρεωστική), συγκεντρώνετε ευρώ από όλες τις κάρτες σας, και μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider