Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας

Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο με κορυφαία προσαρμοστικότητα: το νέο SUV Hyundai Tucson. Με αμάξωμα κορυφαίας ευρυχωρίας στην κατηγορία του, που μπορεί να μεταφέρει πέντε επιβάτες και 513 λίτρα αποσκευών, μια γκάμα από ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες, εκδόσεις 2WD και 4WD, μεγάλη απόσταση από το έδαφος, προηγμένη ανάρτηση και τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας και της υποβοήθησης της οδήγησης, δεν γνωρίζει όρια.

Με μήκος 4,475 μέτρα και πλάτος 1,85, το Tucson είναι τόσο συμπαγές ώστε να ελίσσεται με ευκολία στις αστικές διαδρομές και τόσο άνετο, ώστε να μεταφέρει τους επιβάτες του στην άκρη του κόσμου. Το κομψό και ταυτόχρονα επιβλητικό αμάξωμα, που έχει τιμηθεί με το βραβείο σχεδίασης iF Design Award, έχει κορυφαίο αεροδυναμικό συντελεστή cd: 0.33 και μεγάλη απόσταση από το έδαφος για να μπορεί να κινηθεί σε κάθε δρόμο που θα επιλέξει ο οδηγός του. Η προηγμένη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα προσφέρει εξαιρετική άνεση και κορυφαία πρόσφυση σε γλιστερές και χωμάτινες επιφάνειες.

Τα προαιρετικά θερμαινόμενα και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα, τα ανακλινόμενα καθίσματα στις πίσω θέσεις και οι αεραγωγοί του κλιματισμού, αποτελούν επιπρόσθετα στοιχεία άνεσης σπάνια για την κατηγορία. Ταυτόχρονα, στοιχεία ευκολίας όπως το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών διευκολύνουν την καθημερινή χρήση και καθιστούν το νέο Tucson πολύτιμο σύμμαχο σε κάθε μετακίνηση.

Η παθητική και η ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει το Tucson είναι κορυφαίες, με 6 αερόσακους, ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης και στοιχεία μοναδικά, όπως τον προηγμένο έλεγχο πρόσφυσης στροφής (ATCC) στις τετρακίνητες εκδόσεις και το σύστημα διαχείρισης ευστάθειας (VSM).

Στα μηχανικά μέρη ο οδηγός έχει πολλές επιλογές, ξεκινώντας από τον κινητήρα βενζίνης των 1.6 λίτρων με απόδοση 132 ίππων. Για ακόμα πιο δυναμικές επιδόσεις, ο turbo κινητήρας βενζίνης των 1.6 λίτρων αποδίδει 177 ίππους και συνδυάζεται με κίνηση σε όλους τους τροχούς και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο DCT διπλού συμπλέκτη, 7 σχέσεων.

Οικονομικός και ταυτόχρονα ισχυρός, ο κινητήρας diesel των 1.7 λίτρων διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με απόδοση 115 ή 141 ίππους. Η ισχυρότερη εκδοχή διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο DCT 7 σχέσεων, εκτός από το χειροκίνητο 6 σχέσεων. Με κατανάλωση που ξεκινά από τα 4,6 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπή CO2 μόλις 116 γρ./χλμ, αποτελεί μια από τις πιο οικονομικές επιλογές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ροπή 280 Nm από πολύ χαμηλές στροφές λειτουργίας, μόλις 1.250, για ξεκούραστη οδήγηση.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 19.390€, δεκάδες εκδόσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση, χαμηλό κόστος συντήρησης (κάθε 2 χρόνια ή 30.000 χλμ. στους κινητήρες diesel και 1 χρόνο ή 15.000 χλμ. στους turbo βενζίνης), πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας και 5 χρόνια δωρεάν οπτικό έλεγχο καλής λειτουργίας, το Hyundai Tucson είναι το ιδανικό μέσο απόδρασης από την καθημερινότητα, μα ταυτόχρονα και το πιο συμφέρον στην κατηγορία του. Όλα τα παραπάνω στοιχεία έχουν καταστήσει το μοντέλο best seller της Hyundai στην Ευρώπη, όπου οι απαιτήσεις των οδηγών είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε όλους τους τομείς απόδοσης ενός αυτοκινήτου.

Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας
Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας
Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας
Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας
Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας
Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας
Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας
Νέο Hyundai Tucson: Διαβατήριο ελευθερίας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider