Jeep Grand Cherokee: Το απόλυτο SUV

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jeep Grand Cherokee: Το απόλυτο SUV

Το κορυφαίο μοντέλο στη γκάμα της Jeep, το Grand Cherokee, συνδέει ιδανικά δύο συναρπαστικούς κόσμους: αυτούς της κορυφαίας πολυτέλειας και της απόλυτης ελευθερίας.

Χάρη στα προηγμένα τεχνικά του χαρακτηριστικά, με ισχυρούς κινητήρες και πρωτοποριακά συστήματα μετάδοσης και ανάρτησης, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε άσφαλτο και χώμα. Ένα αυτοκίνητο που δεν γνωρίζει όρια.

Ανανεωμένο για το 2017, το Jeep Grand Cherokee διαθέτει νέα εξωτερική εμφάνιση με επανασχεδιασμένη μάσκα και φώτα ομίχλης. Η κομψότητα και το κύρος συμβαδίζουν με την στιβαρότητα και το δυναμισμό, σε ένα αποτέλεσμα που πείθει ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί στο δρόμο του.

Το κορυφαίο μοντέλο στη γκάμα της Jeep έχει εκπληκτικές εκτός δρόμου δυνατότητες που του εξασφαλίζουν τα προηγμένα συστήματα τετρακίνησης Quadra-Trac και Quadra-Drive II, η αερανάρτηση Quadra-Lift και το σύστημα Selec-Terrain. Το τελευταίο διαθέτει 5 επιλογές ώστε να προσαρμόζει το βαθμό πρόσφυσης σε κάθε είδους έδαφος, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία με τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση.

Το ανανεωμένο Jeep Grand Cherokee διατίθεται στις εκδόσεις εξοπλισμού Laredo, Overland, Limited και Summit, ενώ προστέθηκε και η Trailhawk, η οποία χαρακτηρίζει τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες κάθε μοντέλου της Jeep. Με την αερανάρτηση Quadra-Lift και σύστημα μετάδοσης Quadra-Drive II με πίσω eLSD διαφορικό, το Grand Cherokee Trailhawk είναι πραγματικά ασταμάτητο.

Οι δυναμικές επιδόσεις του Grand Cherokee σε κάθε έδαφος συνδυάζονται με εξοπλισμό που εντυπωσιάζει. Ανάλογα με την έκδοση, είναι διαθέσιμοι προσαρμοζόμενοι προβολείς Bi-Xenon HID, ηχοσύστημα Harman Kardon 19 ηχείων με subwoofer και ενισχυτή 825 watt, σύστημα multimedia με οθόνη αφής 8.4″ UConnect™ Smartouch Navigation, adaptive cruise control, σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης (Forward Collision Warning – FCW) με σύστημα μείωσης επιπτώσεων σύγκρουσης (Crash Mitigation) και σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων (Blind spot monitoring), σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σε παράλληλη ή κάθετη θέση (Parallel and Perpendicular Park Assist) και σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης πορείας (Lane Departure Warning).

Στις αστείρευτες δυνατότητες του μοντέλου καταλυτικός είναι ο ρόλος του κινητήρα diesel V6 με χωρητικότητα 3.0 λίτρων, ο οποίος με απόδοση 250 ίππων και σε συνδυασμό με το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων εξασφαλίζει μεγάλη ισχύ και οικονομία. Αν ωστόσο το απόλυτο είναι το μοναδικό ζητούμενο, η έκδοση SRT με τον V8 κινητήρα βενζίνης των 6,4 λίτρων που αποδίδει 468 ίππους είναι διαθέσιμη για να σας απογειώσει.

Οι τιμές του ανανεωμένου Grand Cherokee ξεκινούν από τα 75.000€ της έκδοσης Laredo με τον τρίλιτρο diesel κινητήρα, ενώ τα ιδιαίτερα συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα της Jeep εξασφαλίζουν τους καλύτερους όρους και σημαντικό όφελος.

Jeep Grand Cherokee: Το απόλυτο SUV
Jeep Grand Cherokee: Το απόλυτο SUV
Jeep Grand Cherokee: Το απόλυτο SUV
Jeep Grand Cherokee: Το απόλυτο SUV
Jeep Grand Cherokee: Το απόλυτο SUV
Jeep Grand Cherokee: Το απόλυτο SUV

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider