Πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης από τη Jeep

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης από τη Jeep

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Jeep ανοίγει νέους δρόμους στις δυνατότητες αγοράς ενός καινούριου μοντέλου της με ελκυστικά πακέτα χρηματοδότησης και εξασφαλισμένη τιμή επαναγοράς, ενώ προσφέρει πολλά προνόμια στους κατόχους αυτοκινήτων της.

Αγοράστε ένα καινούριο Jeep και εξασφαλίστε την ηρεμία σας για τα επόμενα χρόνια χάρη στο πρόγραμμα Jeep Value, που ισχύει ανεξάρτητα από τον τρόπο απόκτησης του αυτοκινήτου, δηλαδή με χρηματοδότηση ή μετρητά. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπει την επαναγορά του αυτοκινήτου μέσα στην πρώτη πενταετία από την ελληνική αντιπροσωπεία σε τιμές πολύ πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς. Ο κάτοχος του οχήματος μπορεί να προχωρήσει σε ανταλλαγή, αλλά έχει και το δικαίωμα να ζητήσει σε μετρητά την αξία του Jeep σύμφωνα με τους όρους, που συμφωνήθηκαν κατά την αγορά του. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα με επιστροφή μετρητών στον ιδιοκτήτη.

Εξαιρετικά ευνοϊκοί είναι και οι όροι χρηματοδότησης των καινούριων Jeep με επιτόκιο 6,95% και προκαταβολή από 0 % και σε έως 72 δόσεις. Υπάρχει επίσης και το ευέλικτο πρόγραμμα Personal Contract Purchase με ίδιο επιτόκιο, διάρκεια από 24 έως 36 μήνες και δόση από 177 ευρώ. Η τελευταία μεγάλη δόση μπορεί να αναχρηματοδοτηθεί, να εξοφληθεί ή απλά να επιστραφεί το αυτοκίνητο χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση.

Μοναδικά προνόμια προσφέρει εξάλλου η κάρτ «Club One» στους κατόχους αυτοκινήτων Jeep. Συγκεκριμένα προβλέπονται oι εξής παροχές:

– Δωρεάν οδική βοήθεια– Δωρεάν κάρτα καυσαερίων
– Δωρεάν προέλεγχο ΚΤΕΟ
– Δωρεάν έλεγχο και αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του air condition
– Αυτοκίνητο αντικατάστασης
– Ειδικές εκπτώσεις στο κόστος συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου τους
– Αποπληρωμή των ανταλλακτικών και υπηρεσιών με άτοκο διακανονισμό

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider