Honda: «Όλα είναι δυνατά»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Honda: «Όλα είναι δυνατά»

Όταν η κορυφαία τεχνολογία της Honda συνδυάζεται με σημαντικό όφελος στην τιμή και μοναδικές προσφορές after sales, τότε «Όλα είναι Δυνατά» και η απόκτηση ενός μοντέλου από τη συναρπαστική γκάμα της ιαπωνικής μάρκας είναι πιο εύκολη παρά ποτέ.

Το κορυφαίο CR-V, το νέο HR-V, το διάσημο Civic και το ευέλικτο Jazz μπορούν να γίνουν δικά σας με όφελος τιμής που φτάνει έως και τα 4,000€, ενώ η δωρεάν παροχή service, οδικής βοήθειας και μεγάλης εγγύησης καθιστούν κάθε Honda την ιδανική επιλογή για μακροχρόνια οδήγηση απαλλαγμένη από κάθε έγνοια.

Πιο συγκεκριμένα, για συγκεκριμένο αριθμό πλαισίων CRV 5d i-DTEC MT 4WD Elegance ισχύει έκπτωση 2,000€ με αποτέλεσμα η τιμή του να διαμορφώνεται στα 35,250€ από 37,250€. Επίσης οι εκδόσεις του CR-V i-DTEC :

· 1.6 i-DTEC MT 2WD COMFORT MY16,

· 1.6 i-DTEC MT 2WD ELEGANCE MY16 με Honda Connect,

· 1.6 i-DTEC MT 4WD ELEGANCE MY15 με Honda Connect και

· 1.6 i-DTEC ΜΤ 4WD ELEGANCE με Honda Connect και NAVI

προσφέρονται με όφελος αγοράς 1.000€ , με αποτέλεσμα οι τιμές να ξεκινούν για από τις29.700€.

Τα Civic 1.6 i-DTEC με τον ισχυρό κινητήρα diesel ισχύος 120 ίππων, προσφέρονται με όφελος από 800€-4,000€, ενώ το HR-V 1.6 i-DTEC Elegance Navi προσφέρεται με νέα μειωμένη τιμή κατά 2,950€ στην τιμή των 28,000€.

Ταυτόχρονα για όλα τα μοντέλα Honda ισχύει το πρόγραμμα Honda «Όλα είναι Δυνατά» με το οποίο οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

· 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης

· 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.

· 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance

· Μόνο με 190€ το μήνα μέσω του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%)

Συμπληρωματική με όλα τα παραπάνω, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider