Jeep Renegade: Εννιά σχέσεις για κάθε περίσταση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jeep Renegade: Εννιά σχέσεις για κάθε περίσταση

Ο μοναδικός χαρακτήρας του Jeep Renagade, που το καθιστά τόσο ξεχωριστό και ταυτόχρονα πετυχημένο, έγκειται στην ικανότητά του να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε περιβάλλον. Συμπαγές σε διαστάσεις και ευέλικτο στην πόλη, άνετο και με ισχυρούς κινητήρες για μεγάλα ταξίδια, στιβαρό και τετρακίνητο για να μην σταματά πουθενά.

Το Jeep Renegade μπορεί να παρομοιαστεί με ένα χαμαιλέοντα της αυτοκίνησης και σε αυτή την σπάνια ικανότητα ενσωμάτωσης σε κάθε περίσταση, κλειδί αποτελεί το νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Το μοντέλο είναι το πρώτο στην κατηγορία των συμπαγών SUV που προσέφερε αυτή τη δυνατότητα και σε συνδυασμό με τα συστήματα μετάδοσης Active Drive, Active Drive Low και το Selec-Terrain, είναι κυριολεκτικά ασταμάτητο.

Το νέο αυτόματο κιβώτιο εξασφαλίζει τη σωστή σχέση για κάθε συνθήκη κίνησης, όσο ιδιαίτερη ή ακραία και αν είναι. Στις μεγάλες ταχύτητες διατηρεί τις στροφές του κινητήρα χαμηλά για μέγιστη οικονομία, ενώ στην επιτάχυνση διατηρείται πάντα στο εύρος της μέγιστης απόδοσης της ροπής για δυναμικές επιδόσεις.

Ο οδηγός απολαμβάνει την αίσθηση της συνεχούς ώθησης, την ίδια στιγμή που το προηγμένο ψηφιακό σύστημα ελέγχου του κιβωτίου επιλέγει από 20 διαφορετικά σενάρια λειτουργίας, το ιδανικό για κάθε περίσταση. Ταυτόχρονα, υπάρχει και η δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών.

Το νέο, πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων διατίθεται στις εκδόσεις Limted και Trailhawk του Jeep Renegade, με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 Multiair2 που αποδίδει 170 ίππους και τον δίλιτρο diesel Mjtd με απόδοση 140 ή 170 ίππους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider