Mercedes GLA 360° Camera: Πανοραμική ορατότητα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mercedes GLA 360° Camera: Πανοραμική ορατότητα

Η νέα Mercedes GLA διαθέτει πλήθος στοιχείων εξοπλισμού παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας σε συνδυασμό με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο μεγάλο «οπλοστάσιο» του μοντέλου, αποτελεί η δυνατότητα περιμετρικής θέασης του περιβάλλοντος του αυτοκινήτου, μέσω απεικόνισης στην οθόνη του συστήματος multimedia.

Τέσσερις συνδεδεμένες κάμερες συνεργάζονται, για να προσφέρουν στον οδηγό τη δυνατότητα να έχει πλήρη επισκόπηση της νέας GLA στο χώρο. Έτσι μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει περιμετρικά του αυτοκινήτου και να έχει την καλύτερη δυνατή άποψη της θέσης του.

Σε συνδυασμό με τα το αυτόματο σύστημα Parking Pilot και της κάμερα οπισθοπορείας, ο οδηγός της νέας GLA απολαμβάνει το μέγιστο δυνατό επίπεδο ορατότητας και ευκολίας ελιγμών ακόμα και στα πιο στενά σημεία της πόλης. Ταυτόχρονα όμως, η κάμερα 360° αποτελεί και ένα ιδανικό συμπλήρωμα ασφάλειας σε κάθε απόπειρα κίνησης σε στενά ή δύσκολα σημεία, εντός και εκτός δρόμου.

Χαμηλά αόρατα εμπόδια, μικρά ζώα, παιδιά και οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο κατά την κίνηση του αυτοκινήτου, είναι πλέον εύκολο να εντοπιστούν και να αποφευχθούν.

Με τη νέα Mercedes GLA, οτιδήποτε αφορά την άνεση, την ευκολία, την ασφάλεια και την ευκολία οδήγησης έχει προβλεφθεί, με την κάμερα 360° να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των δυνατοτήτων του οδηγού να έχει πάντα τον απόλυτο έλεγχο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider