VW Gesture Control: Προηγμένη διεπαφή οδηγού – αυτοκινήτου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
VW Gesture Control: Προηγμένη διεπαφή οδηγού – αυτοκινήτου

Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του νέου Golf, η VW παρουσίασε στο κοινό την καινοτόμο τεχνολογία Gesture Control. Τι διαφορετικό όμως φέρνει και πόσο διευκολύνει η τεχνολογία αυτή; Φανταστείτε ότι το σύστημα infotainment της VW εκτελεί ανέπαφα τις εντολές που δίνει ο οδηγός με το χέρι του, με αποτέλεσμα να μην αποσπάται στο παραμικρό η προσοχή του από το δρόμο.

Το Gesture Control συνδυάζεται με το κορυφαίο σύστημα infotainment της VW με την ονομασία Discover Pro, το οποίο διαθέτει μια ευρεία οθόνη μεγάλης διαγώνιου 9,2 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Εκτός από τη δυνατότητα χειρισμού μέσω χειρονομιών, διαθέτει επίσης και αυτή της ανέπαφης φόρτισης του κινητού τηλεφώνου, με ταυτόχρονη ενίσχυση του σήματος λήψης και της ποιότητας σύνδεσης μέσω Bluetooth.

Με μια απλή κίνηση του χεριού του, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα πλοήγησης στα μενού και στα υπό μενού του συστήματος. Επιπρόσθετα, το σύστημα διαθέτει τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνητικών εντολών, ολοκληρώνοντας έτσι την ανέπαφη εμπειρία λειτουργίας.

Έχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης με κάθε είδος συσκευής μέσω Mirror Link, Android Auto και Apple Car Play, το κορυφαίο σύστημα multimedia Discover Pro της VW αποτελεί το πιο προηγμένο τεχνολογικά σύστημα επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και σύνδεσης με επιπλέον δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης των χαρτών του συστήματος πλοήγησης και μεγάλη ενσωματωμένη μνήμη, που επιτρέπει μελλοντικές αναβαθμίσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider