Nissan After Sales Service: Πάντα δίπλα σου (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nissan After Sales Service: Πάντα δίπλα σου (pics)

Τα αυτοκίνητα της Nissan διαθέτουν πρωτοποριακές τεχνολογίες σε μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη, με στόχο να κάνουν την οδήγηση ευχάριστη, αποδοτική και ασφαλή.

Με στόχο οι κάτοχοι των αυτοκινήτων της να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του Nissan τους για πάρα πολλά χρόνια, η Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα εξυπηρέτησης μετά την πώληση, που εξασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό όφελος και την σιγουριά στους πελάτες της την άψογης λειτουργίας του αυτοκινήτου τους.

Ειδικότερα τώρα, όπου οι ανάγκες μας για μετακινήσεις αυξάνονται και η αύξηση της θερμοκρασίας καταπονεί περισσότερο όλα τα συστήματα των οχημάτων, η ανάγκη για μια ολοκληρωμένη φροντίδα και έλεγχο του αυτοκινήτου μας είναι πιο επιτακτική παρά ποτέ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Nissan προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι μοναδικές προσφορές σε όλους τους κατόχους μοντέλων Nissan, με το πρόγραμμα All Clear Service.

Συγκεκριμένα η Nissan σας προσφέρει :

• 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά service και φανοποιίας

• Δωρεάν έλεγχο 20 σημείων.

• Δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2017, ενώ σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan αλλά και στο www.nissan.gr/offers/all-clear-service.html

Nissan After Sales Service: Πάντα δίπλα σου (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider