Alfa Romeo Stelvio: Η τηλεματική στην υπηρεσία της οδήγησης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alfa Romeo Stelvio: Η τηλεματική στην υπηρεσία της οδήγησης

To πρώτο SUV στη γκάμα της Alfa Romeo και πιο πρόσφατο μοντέλο της, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο στους τομείς της ψυχαγωγίας, της επικοινωνίας και της διασύνδεσης.

Με την επωνυμία Alfa Connect System, καρδιά του συστήματος αποτελεί μια ευρεία, ψηφιακή έγχρωμη οθόνη 6,5 ή προαιρετικά 8,8 ιντσών. Ο χειρισμός όλων των λειτουργιών πραγματοποιείται μέσω ενός περιστροφικού χειριστηρίου στην κεντρική κονσόλα ή μέσω φωνητικών εντολών. Έτσι, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα χειρισμού χωρίς να αποσπά την προσοχή του από το δρόμο.

Το σύστημα Alfa Connect της Stelvio έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με όλα τα smartphone και pad που χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα iOS ή Android, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό και στους επιβάτες να παραμένουν πάντα συνδεδεμένοι.

Με το προηγμένο σύστημα των 8.8 ιντσών, η πλοήγηση της Stelvio γίνεται μέσω τρισδιάστατων χαρτών της Tom Tom, που περιλαμβάνουν πληθώρα δυνατοτήτων εύρεσης διευθύνσεων και σημείων ενδιαφέροντος, σε ένα περιβάλλον κορυφαίων γραφικών και λεπτομερούς απεικόνισης.

Εξαιρετικές είναι επίσης οι δυνατότητες του Alfa Connect όσον αφορά την ψυχαγωγία, καθώς στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα αναπαραγωγής ήχου με 8 μεγάφωνα. Στην κορυφαία του εκδοχή η Harman – Kardon έχει εξελίξει ένα σύστημα με 14 μεγάφωνα στα οποία περιλαμβάνεται και υπογούφερ, το οποίο φροντίζει για την αναπαραγωγή ήχου κρυστάλλινης ποιότητας. Ταυτόχρονα διαθέτει και όλες τις πιθανές συνδέσεις με πηγές ήχου.

Με το Alfa Connect η συναρπαστική Stelvio ολοκληρώνει την εμπειρία οδήγησης, ενώ ταυτόχρονα παρέχει σε κάθε επιβάτη κορυφαία συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία, μετατρέποντας κάθε διαδρομή σε απολαυστική εμπειρία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider