Ολική ποιότητα με αποδείξεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολική ποιότητα με αποδείξεις

Αρκεί μια όμορφη σχεδίαση, μια προσεκτική επιλογή υλικών και μια προσεγμένη συναρμολόγηση για να κατακτήσει κανείς ανώτατες διακρίσεις πιστότητας και αξιοπιστίας;

Σίγουρα όχι και αυτό το γνωρίζει πολύ καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία η Audi, που σαρώνει τα βραβεία ικανοποίησης καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Ο συνδυασμός κορυφαίας τεχνολογίας με απόλυτη προσοχή σε κάθε στάδιο της σχεδίασης και της κατασκευής αλλά και της επιλογής των καλύτερων υλικών, καθιστούν κάθε μοντέλο της Audi μοναδικό στην κατηγορία του.

Τόσο στον τομέα της αντιληπτής ποιότητας, που είναι αποτέλεσμα σχεδίασης και ποιότητας υλικών, όσο και στον τομέα της αξιοπιστίας που είναι αποτέλεσμα προηγμένων μεθόδων κατασκευής και προσήλωσης στην επίτευξη της τελειότητας.

Σχεδόν κάθε χρόνο, η Audi πρωτεύει σε μεγάλες έρευνες αξιοπιστίας σε όλο τον κόσμο. Πρώτη στην έρευνα Consumer Reports στις ΗΠΑ το 2016, πρώτη στην έρευνα της JD Powers το 2016, πρώτη και στην έρευνα ικανοποίησης πελατών της Ipsos στη Νότια Αφρική τόσο το 2015, όσο και το 2016.

Εκατομμύρια ικανοποιημένοι οδηγοί σε όλο τον κόσμο, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη γερμανική εταιρεία τόσο για την προηγμένη τεχνολογία της που εκφράζεται μέσα από συστήματα όπως το Quattro, το Virtual Cockpit, το MMi και φυσικά τις ανώτατες διακρίσεις σε όλες τις δοκιμές παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας του EuroNCAP.

Από το συμπαγές Α1 έως και τα κορυφαία A8 και Q7, όλα τα μοντέλα της Audi χαρακτηρίζονται από το ίδιο επίπεδο προσοχής στη λεπτομέρεια, που έχει ως αποτέλεσμα μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και χρήσης για πολλά – πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα, με ταυτόχρονη διατήρηση κορυφαίας αξίας μεταπώλησης.

Ολική ποιότητα με αποδείξεις
Ολική ποιότητα με αποδείξεις
Ολική ποιότητα με αποδείξεις

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider