Πρωτοπορία στην αγορά και στο After Sales

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρωτοπορία στην αγορά και στο After Sales

Με το κύρος του ονόματος της TEOREN MOTORS B. N.Θεοχαράκη, η Renault προσφέρει καινοτόμα και συμφέροντα προγράμματα απόκτησης και συντήρησης όλων των μοντέλων της. Δωρεάν επέκταση εγγύησης στα 5 έτη, εξαιρετικά συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα, πακέτα συντήρησης με δωρεάν ελέγχους και σημαντικές εκπτώσεις, είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι κάτοχοι Renault. Το επίσημο δίκτυο της Renault εξασφαλίζει σε κάθε οδηγό τη δυνατότητα να αποκτήσει πολύ εύκολα και με το μέγιστο όφελος οποιοδήποτε μοντέλο, ενώ παράλληλα του εξασφαλίζει τη δυνατότητα να κερδίζει και μέσω των καινοτόμων προγραμμάτων after sales, έτσι ώστε να απολαμβάνει την ασφάλεια, την άνεση και την απόλαυση της οδήγησης ενός Renault χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για πολλά – πολλά χρόνια.

Το συναρπαστικό νέο Clio μπορεί να αποκτηθεί με μηνιαία δόση μόλις 88€, χάρη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 6,5% και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως και 84 μήνες. Επιπρόσθετα, το μοντέλο συνοδεύεται από δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής του εγγύησης στα πέντε χρόνια, εξασφαλίζοντας απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και μοναδική οικονομία, ότι και αν συμβεί. Καινούριο ή μεταχειρισμένο, η Renault φροντίζει ώστε το αυτοκίνητό σας να βρίσκεται πάντα στην ιδανική λειτουργική του κατάσταση. Έτσι, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2017 προσφέρει δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων σε όλους του επισκευαστές του επίσημου δικτύου της, στο πλαίσιο του προγράμματος – ομπρέλα Total Care. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στο http://www.renault.com.gr/services/totalcare.html

Εκτός από την μοναδική αυτή προσφορά, το πρωτοποριακό πρόγραμμα after sales Renault Total Care εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις σε πακέτα συντήρησης αυτοκινήτων Renault με ηλικία μεγαλύτερη των πέντε ετών, με εκπτώσεις που φτάνουν το 30% και κόστος από μόλις 58€. (http://www.renault.com.gr/services/aftersalesoffers.html)

Με αυτό τον τρόπο, η Renault δίνει σε όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της τη δυνατότητα να επωφελούνται από την άρτια εξειδίκευση και γνώση των επίσημων επισκευαστών της, την κορυφαία ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών και να απολαμβάνουν την ασφάλεια ενός άρτιου λειτουργικά αυτοκινήτου.

Πρωτοπορία στην αγορά και στο After Sales
Πρωτοπορία στην αγορά και στο After Sales

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider