Τα νέα είναι τα πιο ωραία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα νέα είναι τα πιο ωραία

Από τις διεθνείς εκθέσεις κατευθείαν σε αυτές του επίσημου δικτύου των εμπόρων αυτοκινήτων στη χώρα μας, τα πιο εντυπωσιακά νέα μοντέλα για το 2017 διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία και νέες δυνατότηtες ψηφιακής διασύνδεσης, επικοινωνίας και υπβοήθησης της οδήγησης που εντυπωσιάζουν.

Ταυτόχρονα, όπως το πρωτοποριακό Volvo V90 Cross Country, συνδυάζουν χαρακτηρστικά από διάφορες κατηγορίες, για να προσφέρουν επαυξημένες δυνατότητες χρήσης και απόλαυσης της οδήγησης.

Η σύγχρονη τεχνολογία των μηχανικών μερών επιτρέπει πρωτόγνωρο επίπεδο ισχύος, σε συνδυασμό με κορυφαία οικονομία. Ταυτόχρονα, η ασφάλεια, τόσο παθητική όσο και ενεργητική, έχει κυριολεκτικά απογειωθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα μοντέλα που ξεχωρίζουν το 2017 και σας παρουσιάζουμε, έχουν πετύχει την κορυφαία διάκρισή ασφάλειας των πέντε αστέρων του EuroNCAP.

Μοντέλα για κάθε ανάγκη, οικονομική δυνατότητα και χρήση, με κοινό χαρακτηριστικό την τεχνολογία αιχμής, που τα καθιστά κορυφαία στις κατηγορίες τους και τις πιο έξυπνες επιλογές για κάθε οδηγό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider