Jeep Renegade: Κυρίαρχος σε όλα τα επίπεδα!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Jeep Renegade: Κυρίαρχος σε όλα τα επίπεδα!
Συμπαγείς διαστάσεις για ευελιξία στην πόλη, μεγάλοι χώροι και ισχυροί κινητήρες για μεγάλα ταξίδια, κορυφαίες δυνατότητες κίνησης για πρόσβαση σε κάθε οδόστρωμα. Εν ολίγοις τo Jeep Renegade είναι ένα εξαιρετικά πολυτάλαντο και χαρισματικό αυτοκίνητο, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη, με τη μέγιστη οικονομία, χάρη στους προηγμένους κινητήρες και στα συστήματα μετάδοσης με τα οποία εφοδιάζεται.
Αισθητικά το Renegade συνδυάζει στοιχεία της μεγάλης κληρονομιάς Jeep, κυρίως στη μάσκα και στα φωτιστικά σώματα, με σύγχρονες γραμμές και έντονο δυναμισμό στο συμπαγές του αμάξωμα. Με μήκος 4,232 μέτρα εξασφαλίζει ευελιξία και ευκολία οδήγησης στην πόλη, ενώ η άριστη εκμετάλλευση του εσωτερικού επιτρέπει την άνετη φιλοξενία πέντε ενηλίκων και των αποσκευών τους.
Με αξιολόγηση πέντε αστέρων από το EuroNCAP, το Renegade είναι ένα πιστοποιημένα κορυφαίο από άποψη παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας αυτοκίνητο, ικανό να προστατέψει ιδανικά τους επιβάτες σε όλες τις περιπτώσεις. Ταυτόχρονα προσφέρει τεχνολογία αιχμής σε συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και state of the art δυνατότητες επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μέσω του Uconnect. Το τελευταίο διαθέτει μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη αφής από 5 έως 8,4’’ ανάλογα με την έκδοση, που αποτελεί το κέντρο χειρισμού και σύνδεσης του συστήματος με κάθε έξυπνη προσωπική συσκευή.
Ως γνήσιο Jeep, το Renegade μπορεί να προσεγγίσει στα πιο απρόσιτα σημεία του πλανήτη. Με απόσταση από το έδαφος 20 ή 22 πόντους στην έκδοση Trail Hawk, τετρακίνηση Active Drive ή Active Drive Low, σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Jeep Selec-Terrain και το μοναδικό αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων, το Renegade δεν γνωρίζει όρια.
Οι κινητήρες του είναι επίσης απόλυτα προσαρμοσμένοι στο περιπετειώδη χαρακτήρα του. Βασικό σύνολο βενζίνης είναι το τετρακύλινδρο 1.6 λίτρων E-TorQ με ισχύ 110 ίππων, ενώ δύο εξαιρετικά αποδοτικοί turbo MultiAir στα 1.4 λίτρα παρέχουν ισχύ 140 και 170 ίππων αντίστοιχα. Στις diesel επιλογές συναντάμε τον 1.6 Μultijet με 120 ίππους, ενώ οι Mutlijet με κυβισμό 2.0 λίτρων αποδίδουν 140 ή 170 ίππους.
Οι παραπάνω κινητήρες συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων και 6 ή 9 σχέσεων αυτόματα, μετάδοση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς. Ταυτόχρονα η Jeep προσφέρει μια μεγάλη γκάμα στοιχείων βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού για το Renegade, που επιτρέπουν σε κάθε οδηγό να δημιουργήσει ένα απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα, σύμφωνο με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, πάντα σε μια προσιτή τιμή αγοράς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider