Η Nissan ξεκινάει συνεργασία με την Acciona στον τομέα της ηλεκτροκίνησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Nissan ξεκινάει συνεργασία με την Acciona στον τομέα της ηλεκτροκίνησης
Η Nissan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Silence της Acciona.

Η Nissan ανακοίνωσε σήμερα μια νέα συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Silence της Acciona. Η τελευταία είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν έξυπνη και πιο ευέλικτη ζωή στην πόλη.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, μέσω του εκτεταμένου δικτύου λιανικής της σε όλη την Ευρώπη. Το ταξίδι ξεκινά με πωλήσεις στην Γαλλία και την Ιταλία οι οποίες προγραμματίζονται από τον Ιούνιο του 2024 και θα ακολουθήσει η Γερμανία από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το S04 Nanocar διατίθεται σε δύο παραλλαγές, τις L6e και L7e. Κάθε έκδοση διαθέτει μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία, από 149 χλμ (L7e) έως 175 χλμ (L6e), με τελικές ταχύτητες που φτάνουν τα 45 χλμ/ώρα (L6e) και τα 85 χλμ/ώρα (L7e). Το S04 Nanocar τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 5,6 kWh, προσφέρει γρήγορες, απλές και βολικές επιλογές φόρτισης, όπως άμεση φόρτιση, εναλλαγή μπαταριών σε ειδικούς σταθμούς και φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω αφαιρούμενης μπαταρίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Απέφερε καρπούς η απρόσμενη επίσκεψη του Έλον Μασκ στο Πεκίνο - Άλμα 13% της Tesla μετά την συμφωνία με Baidu

gazzetta
gazzetta reader insider insider